El SEAT Tarraco completa la seua gamma amb la incorporació de l’acabat ‘FR’

639

Actualitat Diària

El SEAT Tarraco completa la seua gamma amb la incorporació de l’acabat ‘FR’, que atorga un atractiu i una esportivitat mai vistos en el SUV més gran mai creat per la companyia espanyola. La diversió al volant és una de les premisses de SEAT, i el nou Tarraco FR aporta una imatge molt exclusiva, tant en la carrosseria com en l’habitacle, i permet traslladar als passatgers una agilitat i precisió de conducció poc comuna entre els vehicles de tan grans proporcions, gràcies a una suspensió esportiva que, juntament amb el sistema de direcció progressiva i el Control de Xassís Adaptatiu DCC, alcen al model com la referència dinàmica en el seu segment.

SEAT imprimeix un exclusiu disseny en aquesta versió del Tarraco, amb la presència d’un logo FR totalment renovat, una graella davantera específica amb motlures en color negre, i paracolps de disseny específic i motlures laterals, pintades en el mateix color de la carrosseria. A més inclou de sèrie un spoiler darrere en el color de la carrosseria, passos de roda eixamplats, motlures específiques en els paracolps en color negre, retrovisors en color negre, i unes exclusives llandes d’aliatge de 48 cm (19″), entre altres.

En l’habitacle, s’inclou un volant multifunció de nou disseny, més esportiu, seients de tipus bucket amb insercions laterals en teixit Alcántara®, de reglatge elèctric per al del conductor, i pedals acabats en alumini.

Per part seua, el Tarraco FR ofereix, a més, una perfecta combinació de confort i seguretat. El seu nivell d’equipament resulta d’allò més tecnològic i atractiu per al client més sofisticat, ja que inclou de sèrie més de 12 innovadors assistents a la conducció, entre els quals destaquen l’assistent de bolcada i el de pre-col·lisió, més propis de categories superiors. A més, el sistema DAB de transmissió d’àudio digital es presenta ja de sèrie en l’acabat FR, que s’incorporarà a la resta de nivells d’equipament en els pròxims mesos.

Els seus potents motopropulsores ofereixen un gran rendiment, sense deixar de costat l’eficiència habitual de la gamma SEAT. El Tarraco FR inclou opcions de gasolina i dièsel que compleixen amb la normativa més exigent quant a emissions, amb potències de 150 i 190 CV. Totes les versions del Tarraco FR van associades a la caixa del canvi de doble embragatge DSG de set relacions. L’opció de gasolina 1.5 EcoTSI de 150 CV, s’ofereix amb tracció a les rodes davanteres, mentre que el 2.0 EcoTSI de 190 CV, i les dues variants Dièsel 2.0 TDI de 150 i 190 CV, van associades al sistema de tracció integral 4Drive.

Així mateix, el Tarraco comptarà pròximament, amb un motor híbrid endollable (PHEV), que augmentarà l’eficiència i l’atractiu del model; una mostra més de l’estratègia de SEAT cap a l’electrificació, en el qual a més del Tarraco PHEV i el nou Mii electric, últim llançament de la companyia, comprendrà altres quatre nous models de SEAT i CUPRA elèctrics i híbrids endollables, fins a principis de 2021.

D’altra banda, el SEAT Tarraco també renova els paquets d’equipament ‘Plus’, que passen a denominar-se Style Edition i Xcellence Edition, a més del nou FR Edition, i incorporen un major equipament tecnològic a un preu més competitiu. Així, el paquet Style Edition incorpora el navegador, l’assistent d’aparcament automàtic ‘Park Assist’, la càmera de visió posterior, i el paquet ‘Safe Driving’ –amb sis assistents a la conducció–. El següent nivell, Xcellence Edition, inclou carregador sense fil per al telèfon mòbil ‘Connectivity Box’, seient del conductor de reglatge elèctric, paquet hivern, el navegador i el sistema de visió 360° ‘Top View Camera’. Finalment, l’FR Edition incorpora porta gran del maleter elèctric d’obertura automàtica amb el sistema Pedal Virtual, navegador i els sistemes ‘Connectivity Box’ i ‘Top View Camera’.

SEAT va presentar internacionalment en la passada edició del saló de l’automòbil de Frankfurt la versió FR del Tarraco PHEV, una important posada de llarg per a completar la gamma del model. El Tarraco està contribuint a ampliar la presència de la marca espanyola a nivell global. La incorporació de l’acabat FR i la tecnologia híbrida endollable serà una peça clau per a aconseguir els seus objectius.

El SEAT Tarraco completa la seua gamma

El Tarraco FR augmenta l’atractiu i l’esportivitat del model. Inclou millores en el disseny exterior com uns paracolps específics i unes taloneras laterals, tots ells del mateix color que la carrosseria, uns passos de roda més amples, un aleró posterior que remarca el seu caràcter esportiu, i llandes d’aliatge específiques FR de 48 cm (19″), amb opció de sol·licitar unes exclusives de 51 cm (20″). En la part davantera, destaca la graella trapezoidal, amb motlures en color negre, retrovisors en negre i, també del mateix color, motlures al voltant de les llums antiboira.

La màxima expressió de l’esportivitat del Tarraco FR és el seu propi logo, que es presenta renovat, amb una cal·ligrafia en relleu. També s’ha millorat la seguretat i el caràcter pràctic del Tarraco.

En l’habitacle, s’intensifica la sensació de confort dels ocupants de la part davantera, que compten de sèrie amb uns seients esportius de nou disseny de tipus bucket amb reglatge elèctric per al conductor i funció memòria. Així mateix, la tapisseria exclusiva compta amb unes insercions laterals en teixit Alcántara®. A més, els pedals són d’alumini i el volant esportiu de nou disseny, inclou el nou logotip FR.

Amb la introducció de l’acabat FR i, més tard, l’avançat motor híbrid endollable, el SEAT Tarraco es posiciona com un dels models més eficients i esportius del segment dels SUV de gran grandària i combina sistemes d’assistència a la conducció i de connectivitat d’avantguarda amb disseny, estil i confort.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací