El SanSan Festival de Benicàssim, ‘maleït’: Dos anys seguits de cancel·lació per la gota freda i el coronavirus

1185

Actualitat Diària

No hi ha manera. El Sant Sant Festival de Benicàssim tampoc podrà celebrar-se enguany per Pasqua. Un nou colp al festival que organitza Sonde3 i que enguany havia preparat amb cura la seua edició de 2020, després de la cancel·lació del passat any per la gota freda.

Finalment, el certamen que se celebra fora de la temporada alta estival de festivals es durà a terme del 9 a l’11 d’octubre, sempre que el coronavius ho permeta.

El festival, que l’any passat va retornar gradualment l’import de les entrades, ofereix de nou aquest servei als assistents que finalment no puguen acudir. Podran fer-ho fins al 27 de març.

L’organització assegura que havia treballat a preu fet perquè aquesta edició “fóra la més especial” després de cancel·lar els seus concerts l’any passat, però pel que sembla al festival li persegueix la mala sort.

L’esdeveniment, que havia de celebrar-se del dijous 9 a l’11 d’abril havia confirmat a artistes reconeguts del indie nacional, com Sidecars, Delaporte, Dorian, Carolina Durant, Zahara, La Casa Blava i Leiva, i com a estrela convidada als londinencs Bombai Bicycle Club. Ara està per veure els canvis que hi haurà en el cartell després d’un nou dur colp.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací