El Regina Violant entra ja en la fase d’impermeabilització de les cobertes, pas previ a la finalització de l’estructura

1022

Els treballs prossegueixen amb una vintena d’operaris en el recinte d’obres i aquest matí han sigut visitats per l’alcaldessa almassorina

Actualitat Diària

El col·legi Regina Violant ha entrat ja en la fase d’impermeabilització de les cobertes, element previ a les labors d’obra de paleta, finalització d’estructura i instal·lacions. Així ho han comprovat aquest matí l‘alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, i la regidora d’Educació, Raquel Barberá, al costat dels responsables de l’obra i els tècnics municipals.

Tal com ha indicat aquesta part, l’obra avança segons el cronograma previst i en els pròxims dies tindrà lloc la primera certificació perquè la Conselleria d’Educació liquide la part corresponent als treballs ja executats. En aquest sentit, la primera edil ha recorregut totes les zones transitables per a conéixer ‘in situ’ la distribució dels departaments, aules i espais comuns pels quals transitarà la comunitat educativa en menys de 14 mesos.

En l’actualitat té lloc la impermeabilització de les cobertes per a evitar filtracions d’aigua una vegada acabat l’edifici, així com l’aïllant tèrmic i acústic del sòl de la planta baixa. Al voltant de 20 operaris es distribueixen entre les diferents parts del recinte d’obres per a avançar els treballs seguint el calendari consensuat amb els tècnics municipals.

La mercantil Añil Servicios, Ingeniería y Obras té un termini de 15 mesos des que va començar a treballar per a finalitzar la construcció del recinte. Tal com han comprovat Galí i Barberá, grans finestrals a les aules i els accessos per escales i amplis corredors serviran per a donar llum natural a una estructura de grans dimensions que allotjarà a prop de 600 estudiants.

No en va, el centre projectat en el solar que antany va ocupar el camp de futbol La Garrofera comptarà amb tres línies educatives formades per nou unitats d’Infantil, 18 de Primària i un menjador escolar sobre una superfície construïda de 7.127 metres quadrats. Tot això està recollit en el disseny elaborat pels tècnics municipals d’Almassora que hui han visitat el recinte.

Al costat d’ells, la regidora d’Educació s’ha interessat també per la pròxima intervenció en el pavelló esportiu a fi que puga ser utilitzat pels clubs locals al més prompte possible. L’empresa segueix la tramitació oportuna per a actuar en el recinte tan prompte com compte amb totes les autoritzacions pertinents.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací