El personal públic de Les Alqueries serà sotmés als tests de Covid-19 en el seu retorn al treball

609

L’objectiu és poder donar el millor servei a las veïns de la població i reduir els riscos de contagis tot el que siga possible

Actualitat Diària

L’Ajuntament de les Alqueries està realitzant tests de la Covid-19 a tot el personal públic abans de la seua reincorporació al treball. L’objectiu és poder donar el millor servei a la població i reduir els riscos de contagis tot el que siga possible, detectant els casos que siguen asimptomàtics o no. El consistori també està portant a terme altres mesures per tal de minimitzar els riscos i la plantilla està tornant al seu lloc de treball de forma escalonada. Betlem Albero, regidora de Personal, explica que “hem donat este pas perquè volem garantir la salut i protegir tant al funcionariat com a la població i recuperar la normalitat de forma progressiva però amb prudència, detectant possibles casos i evitar nous contagis”.

Les proves serològiques IgG que estan fent-se detecten si la persona està patint la malaltia o si ja l’ha superada. Unes 60 persones s’efectuaran esta prova sense que, de moment, s’haja detectat cap cas positiu. Albero afirma que “gran part del personal treballen de cara al públic per la qual cosa és important que detectem abans qualsevol nou cas i poder oferir més seguretat a l’hora d’atendre a la ciutadania. Tot i així, cal recordar que tots hem de dur mascareta, respectar la distància de seguretat i rentar-nos les mans, ja que són les principals formes d’evitar contagis”.

La regidora de Personal destaca i agraeix “tot el treball que han fet tots aquells sectors que han sigut essencials i han treballat sense descans en la localitat durant tot l’estat d’alarma i continuen fent-ho com són la Policia, Serveis Socials, personal de neteja, la Brigada Municipal i ONG que han estat a primera línia tot este temps, però també a totes les persones voluntàries que han ajudat durant la pandèmia”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací