El Museu dels Ciències convida al públic a votar els continguts en línia que més els interessen

596

Actualitat Diària

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha posat en marxa una enquesta a través dels xarxes socials en la qual convida al públic a votar entre dues conferències i triar quin els agradaria veure aquest dimecres, 22 d’abril. La més votada es compartirà a través d’un enllaç en els comptes oficials de la Ciutat de les Arts i les Ciències en Twitter i Facebook.

Es podrà votar aquest dimarts fins a les 14 hores i aquesta acció es realitzarà tots els dimarts per a triar la conferència de divulgació que es posarà a la disposició del públic els dimecres.

Les dues conferències proposades són ‘Cerca de vida en el Sistema Solar i més enllà’, impartida per Víctor Parro, professor de recerca del Centre d’Astrobiologia (CSIC-INTA) i ‘Mons de gel i aigua’, a càrrec de Javier Gómez-Elvira, cap d’Àrea de l’Institut Nacional de Tècnica Aeroespacial (INTA), totes dues corresponents al cicle d’Astronomia 2018-2019 del Museu dels Ciències i que formen part de l’arxiu audiovisual de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

En la xerrada ‘Cerca de vida en el Sistema Solar i més enllà’, celebrada el 4 d’abril de 2019, Victor Parro va presentar les diferents missions d’exploració a diferents cossos planetaris (Mart, Europa, Tità) destinades a la cerca de vida o, almenys, d’ambients potencialment habitables i els resultats més destacats.

Per part seva, Javier Gómez-Elvira ofereix en la seva xerrada, celebrada en el Museu al març de 2019, un viatge des de la Terra fins al llunyà Plutó, amb les seves dues llunes gelades, Caront i Hidra, fent successives parades en ells.

L’aigua és un dels elements fonamentals per a la vida i una de les molècules més abundants de l’Univers. En la formació del nostre sistema solar estava des dels primers moments de la seva formació i, de fet, constitueix un element fonamental en molts dels cossos que actualment orbiten al voltant del Sol.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací