El municipi de La Llosa presenta les seues festes patronals de Sant Felip Neri adaptades a la Covid-19

670

L’ajuntament llosero ha donat a conéixer aquest dimats el programa que se celebraran a partir d’aquest diumenge i fins al dia 13

Actualitat Diària

L’Ajuntament de La Llosa ha donat a conéixer el programa de festes patronals que se celebraran del 6 al 13 de setembre. D’aquesta manera, aquest diumenge dia 6 a les 12h tindrà lloc la solemne missa en honor al patró, Sant Felip Neri, i a les 21h se celebrarà una processó amb la imatge del Patró i l’acompanyament musical de la Unió Musical Sant Felip Neri. Llosa11

El dilluns, a les 12h serà la missa en honor a Sant Isidre Llaurador. De la mateixa forma, a les 21h hi haurà una processó amb la imatge del Sant com a protagonista i els ritmes de la Unió Musical d’acompanyament.

El dimarts dia 8, a les 22.15h el Polifuncional acollirà el teatre infantil “Güela Güela” a càrrec de Galitoon. El dimecres tornarà la diversió a l’escenari del Polifuncional amb l’espectacle familiar “The Show Moscón” a càrrec, novament, de Galitoon.

El dia 10, a les 19.30h en el Polifuncional, es presentarà el llibre “Historia de La Llosa-Perfiles y Cumplimientos 2º Parte” de Juan Delapuerta Cano.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací