Les oficines d’informació turística de Peníscola atenen més de 9.000 consultes aquest mes d’agost

669

Les xifres que corresponen al turista nacional multipliquen per set les consultes dels turistes de fora de les nostres fronteres

Actualitat Diària

L’àrea de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha fet balanç de la tasca de l’equip d’informadors turístics amb els quals compta la localitat, al llarg del mes d’agost. Les xifres són “positives” tal com ha valorat l’edil de l’àrea en el consistori, Raquel París, confirmant que la xifra de consultes ateses tant en taulells, com a través del correu electrònic i el telèfon, malgrat descendir respecte a l’any anterior, “es manté amb una mitjana de quasi 300 consultes diàries i un total de 9.000 consultes ateses”.

Concretament s’han registrat quasi 8.000 consultes de turista nacional, dada que multiplica per set la xifra que llancen les consultes del turista procedent de fora de les nostres fronteres i que ascendeixen a més de 1100. A més de les habituals consultes sobre l’oferta turística del municipi, els usuaris d’aquest servei sol·liciten informació sobre normes d’ús de les platges i altres recursos turístics.

“Malgrat la situació en la qual ens trobem, les dades d’enguany se situen en el 40% de les dades registrades l’any passat en el mateix període, la qual cosa demostra la importància d’aquest servei d’atenció al visitant i turista en destí. La valoració del servei d’informació és sempre excel·lent i en aquests moments la informació és fonamental per a transmetre seguretat als qui arriben per a passar els seus dies de descans” ha explicat la regidora.

Enguany, a conseqüència de les restriccions de les normes sanitàries per a l’ús d’espais públics i dependències municipals, l’àrea de Turisme únicament ha obert al públic dos punts informatius, on es concentra l’activitat de la informació turística en taulell, l’oficina d’informació turística central, situada en el Passeig Marítim i l’oficina de Peñismar, situada en l’extensió turística de la localitat.

L’equip d’informadors ha comptat amb un reforç aportat pel Patronat Provincial de Turisme que, sumat a l’ampliació de personal per part de la regidoria, ha garantit l’atenció diària a l’usuari en temporada alta.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací