La Regiduria de Turisme de Vinaròs ha aconseguit més de 68.000 euros en matèria de subvencions

794

Destacada la de 35.459 euros per al finançament del servei de salvament i socorrisme a les platges  del Fortí i del Clot

Actualitat Diària

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, encapçalada per Marc Albella, ha aconseguit més de 68.000 euros d’ajudes per a millorar els serveis turístics que s’ofereixen a la localitat. Cal destacar que des del Departament cada any es presenten a les diferents convocatòries que posa en marxa la Generalitat i Diputació, amb projectes i propostes que busquen millorar les experiències turístiques que s’ofereixen tant als visitants com als veïns.

Pel que fa a les subvencions la més destacada ha sigut la de 35.459 euros de Turisme Comunitat Valenciana per al finançament del servei de salvament i socorrisme a les platges accessibles del Fortí i del Clot. Així mateix també ha concedit una ajuda de 1.526 euros per aconseguir les distincions de qualitat turística en recursos i serveis, en concret la ISO 14001 i la Q de Qualitat Turística. D’altra banda, la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha atorgat 1.696 euros per a l’adquisició de dues cadires amfíbies i un joc de vuit crosses per facilitar l’accés a la mar per a les persones amb mobilitat reduïda.

Així mateix, també s’ha rebut una subvenció de 20.000 euros de Destinació Turística Intel·ligent (DTI) per al projecte de senyalització del patrimoni des d’un punt de vista universal perquè ho puga consultar qualsevol persona.

Per la seva banda, la Diputació de Castelló, a través del Patronat Provincial de Turisme s’han concedit dues ajudes. La primera subvenció de 6.400 euros, que s’ha tramitat en col·laboració amb l’Agència de Desenvolupament Local, ha sigut per a la contractació d’informadors turístics, mentre que la segona, pel valor de 3.000 euros, ha estat concedida per a la producció de material gràfic per a la promoció turística de la ciutat.

En total més 68.000 euros de subvencions per part de la Generalitat i Diputació per a la millora de la competitivitat turística de Vinaròs.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací