El MUCC oferirà visites guiades de forma virtual per apropar el patrimoni a la ciutadania

866

Actualitat Diària

La regidoria de Cultura ha anunciat la posada en marxa de visites guiades de forma virtual al espais del Museu de la Ciutat de Castelló (MUCC). Per accedir només caldrà utilitzar un codi QR amb telefons mòbils o tauletes digitals. D’aquesta manera, els monuments i espais històrics de la ciutat de Castelló seran accessibles per a tots els públics de manera segura, fins que la situació sociosanitària es reconduisca.

La regidora de Cultura, Verònica Ruiz, ha afirmat que “és un goig que la ciutadania de Castelló i del voltant puguen continuar visitant els nostres monuments i espais històrics de la ciutat així com el Refugi Antiaeri o el Fadrí”. L’edil ha afegit que “les visites virtuals ens faciliten l’accés en temps de pandèmia i reforcen l’acció del Museu de la Ciutat de Castelló per donar a conèixer la nostra cultura, la nostra història i les nostres arrels”.

D’aquesta manera, el MUCC busca continuar donant servei després del tancament d’alguns espais per recomanació de les autoritats sanitàries. Amb la nova aplicació digital, els interessats podran gaudir visitant virtualment el Refugi Antiaeri de Tetuan, el Fadrí, el Museu de la Mar, el Museu d’Etnologia i el Castell Vell.

Així mateix, des de la Regidoria de Cultura recorden que les visites virtuals també busquen facilitar l’accés la població de mobilitat reduïda i diversitat funcional, que tenen més complicat l’accés als recintes. Les visites virtuals de les seus del Museu de la Ciutat de Castelló permetran una immersió i una experiència fins al moment inèdita. Unes experiències úniques que permet la innnovació digital amb panoràmiques de 360 graus.

Cal recordar que el Museu de la Ciutat de Castelló (MUCC) està realitzant visites guiades a l’exposició de ‘Documents per la Memòria’ amb el comissari de la mostra, Fernando Peña (El Menador Espai Cultural). Tanmateix, l’exposició es pot visitar de manera lliure en els horaris indicats.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací