El Màster de Comunicació de l’UJI llança un taller de marca personal

269

La inscripció al taller és gratuïta i pot realitzar-se des de la web del Màster

Actualitat Diària

La Universitat Jaume I de Castelló, a través del seu Màster en Noves Tendències i Processos d’Innovació en Comunicació, ha posat en marxa un taller gratuït per a ajudar els professionals de la comunicació a enfortir la seua marca personal en el món digital actual. Segons ha assegurat el coordinador del títol, el professor Francisco Fernández Beltrán, “la marca personal és essencial per als comunicadors en el món digital en el qual vivim. Hui dia, qualsevol persona pot publicar contingut en Internet i competir amb altres professionals en el mateix camp. Per aquesta raó, és important que els comunicadors desenvolupen una marca personal sòlida i autèntica, que els diferencie de la competència i, a més, contribuïsca a generar autoritat sobre el seu camp específic d’activitat”.

A través de vuit sessions que es desenvoluparan per Internet durant el mes de maig, i que podran seguir-se en directe però també de manera asíncrona, el Màster en Noves Tendències i Processos d’Innovació en Comunicació, oferirà la formació necessària sobre com construir i enfortir la marca personal dels comunicadors. La inscripció al taller és gratuïta i pot realitzar-se des de la web del Màster en Comunicació de l’UJI: https://www.mastercomunicacion.uji.es/tallermarcapersonal.

La primera i l’última de les vuit sessions seran en directe, perquè els participants puguen consultar els seus dubtes de manera personal, encara que aquestes sessions també quedaran gravades per a la seua revisió posterior. La resta de les sessions es distribuiran a raó de dues per setmana perquè l’alumnat puga anar revisant els diferents conceptes i aplicant-los a la seua estratègia de marca personal.

Pablo Vidal Fernández és el ponent encarregat d’impartir el taller en línia gratuït de la Universitat Jaume I de Castelló sobre com enfortir la marca personal dels professionals de la comunicació. Vidal Fernández és un inconformista per naturalesa que va estudiar Empresarials en la Carlos III de Madrid i posteriorment va realitzar dos màsters, un en Màrqueting Digital per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, i un altre en Direcció Estratègica de la Comunicació per la Universitat Jaume I de Castelló. Durant la pandèmia de la COVID-19, va culminar el seu doctorat en Ciències de la Comunicació.

El professor Pablo Vidal Fernández, expert en marca personal i que ha treballat en diverses universitats i empreses, compta amb una àmplia experiència en el món empresarial i de la comunicació. Vidal ha plantejat un taller de caràcter molt pràctic, amb el qual pretén ajudar els professionals de la comunicació a enfortir la seua marca personal en un mercat laboral cada vegada més competitiu.

Aquesta acció forma part del pla del Màster en Noves Tendències i Processos d’Innovació en Comunicació de la Universitat Jaume I de Castelló de suport als professionals del sector. El màster de Comunicació de l’UJI és un títol oficial, amb més de 15 anys d’experiència, que es cursa a distància i que prepara a l’alumnat per a assumir els últims rols demandats pel mercat laboral: directors de comunicació, realitzadors transmèdia, gestor de continguts transmèdia, o direcció i planificació de campanyes electorals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací