El Ivace convoca 70 beques remunerades d’especialització en internacionalització

538

Actualitat Diària

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ha publicat la convocatòria de les beques Ivace Exterior. Setanta beques remunerades d’especialització en internacionalització dirigides a persones menors de 30 anys, amb grau universitari, coneixements d’Inglés i que no estiguin treballant.

La directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, ha destacat “l’aposta de la Conselleria d’Economia Sostenible per la formació i especialització de les persones joves en una matèria amb grans perspectives de futur com és la internacionalització”.

Es tracta d’un programa formatiu que està cofinançat en un 91,89% a través de la Iniciativa Juvenil del Fons Social Europeu (FSE).

Després d’un any complex per la incidència de la COVID en tots els mercats, i després d’haver convocat aquestes beques també en 2020 per a donar oportunitats a les persones joves, “tornem a convocar aquestes beques que faciliten l’ocupabilitat futura de les persones que desenvolupen la beca, gràcies a la formació tant teòrica com pràctica que reben”.

La formació teòrica, orientada les noves tendències i pràctiques de la realitat actual, consta d’un curs sobre màrqueting digital orientat a la internacionalització, de 80 hores de durada, així com un curs Superior d’Internacionalització de l’Empresa, de 220 hores de durada.

L’objectiu és proporcionar una visió global de l’activitat empresarial internacional i de l’entorn institucional relacionat amb la promoció exterior i internacionalització de les empreses valencianes.

Les beques tenen un any de durada i inclouen a més formació pràctica que es desenvolupa en les filials d’empreses valencianes en l’exterior, en organismes de promoció de la internacionalització -com a oficines comercials i delegacions de Ivace- i en entitats de la Enterprise Europe Network.

Les persones interessades trobaran tota la informació en la web (consultar aquí). El termini per a sol·licitar les beques Ivace Exterior finalitza el 30 de juliol de 2021 a les 15.00 hores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací