El Corte Inglés ofereix taronges valencianes sota la protecció de la IGP Cítrics Valencians

495

Actualitat Diària

El Corte Inglés ofereix taronges emparades per la Indicació Geogràfica Protegida (IGP) Cítrics Valencians en tots els Supermercats dels seus centres de la Comunitat Valenciana. Aquesta figura, equivalent a una Denominació d’Origen (D.O.), constitueix un paraigua per a preservar la procedència del producte agrícola estrella de la Comunitat Valenciana.

El Corte Inglés, de la mà del seu proveïdor Taronges Torres d’Almenara (Castelló), ha realitzat tots els tràmits amb la IGP per a oferir als seus clients els nostres cítrics valencians protegits en tots els centres de la Comunitat Valenciana (El Corte Inglés Castelló, El Corte Inglés Pintor Sorolla, El Corte Inglés Colón, El Corte Inglés Avinguda de França, Hipercor Ademús, El Corte Inglés Maisonnave, El Corte Inglés Federico Soto i Hipercor Elx).

En un primer moment, el producte protegit per la IGP seran mandarines del productor castellonenc Taronges Torres, encara que en les pròximes setmanes s’ampliarà a les taronges de les varietats primerenques.

Aquest producte, degudament auditat per la IGP, compleix tots els requisits verificats pel seu òrgan de control i reuneix les característiques de qualitat pròpies dels cítrics valencians.

El divendres 4, a partir de les 12.30 h, les padrines de la Gaiata número 18 de Castelló, promocionaran el producte IGP en el Supermercat d’El Corte Inglés Castelló i el dilluns 7, a partir de les 11h, ho faran les falleres majors de les Falles de 1a A en el Supermercat d’El Corte Inglés Avinguda de França.

Tant les gaiateras com les falleres participaran en tots dos esdeveniments abillades amb la seva respectiva indumentària tradicional.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací