FGV recomana viatjar en silenci per evitar el contagi de covid-19 entre els passatgers

572

Actualitat Diària

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha intensificat la campanya informativa sobre les recomanacions en vigor per a viatjar en Metrovalencia i TRAM d’Alacant, davant l’actual situació provocada pel coronavirus.

Amb aquesta campanya, distribuïda en diferents suports informatius a l’interior dels trens i tramvies en servei, es vol recordar a les persones usuàries les recomanacions que cal tenir en compte a l’hora de realitzar desplaçaments en el transport públic.

Una de les recomanacions que s’ha afegit, a la ja existents, és la de viatjar en silenci, diferents estudis asseguren que no interactuar verbalment amb altres usuaris durant els desplaçaments disminueix considerablement el risc de contagi del COVID-19.

En la citada campanya també es recorda que és obligatori la utilització de màscara de protecció homologada durant tota l’estada i en tot moment dins de les instal·lacions de Metrovalencia i TRAM d’ Alacant. En aquest sentit, cal ressenyar que FGV facilita la seva compra en diferents màquines automàtiques distribuïdes per les principals estacions de totes dues xarxes.

També es recorda que els clients i clientes tenen a la seva disposició dispensadors d’hidrogel en els vestíbuls de les estacions i a l’interior de les unitats de metre i tramvia, i que cada tres minuts es renova completament l’aire a l’interior de totes les unitats de l’empresa pública.

Finalment, es recorda que FGV ha reforçat la neteja i desinfecció del material mòbil i les instal·lacions per a major seguretat en els desplaçaments.

Com a mesura addicional a les de neteja, desinfecció i renovació de l’aire que ja es realitzen en els últims mesos, tant en tallers com en les terminals de línies, l’empresa pública ha ampliat les labors de neteja dels trens i tramvies en servei durant el recorregut dels mateixos en les denominades hores barri, les de menor presència de viatgers, amb més personal destinat a aquestes labors.

Al seu torn, FGV ha incorporat també la desinfecció per mitjà de nebulización volumètrica amb peròxid d’hidrogen. Al llarg d’aquests últims mesos, l’empresa pública ha estudiat, analitzat i comprovat aquest sistema de desinfecció, el qual ha estat ratificat pel Consell Superior de Recerques Científiques (CSIC) certifica l’anul·lació total de la capacitat infectiva del SARS-C, amb el que s’aconsegueix una absoluta desinfecció integral.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací