El Consell Escolar d’Almassora reclama a la Conselleria que es baixe la ràtio a 23 alumnes per aula

665

Per altra banda, Educació ha acceptat les vacances en Santa Quitèria a canvi del Dijous Sant

Actualitat Diària

El Consell Escolar Municipal celebrat aquesta setmana a l’Ajuntament d’Almassora ha aprovat sol·licitar a la Conselleria d’Educació el descens de la ràtio de 25 a 23 alumnes per aula a partir d’Infantil. El descens de 302 a 273 estudiants de tres anys que tenen possibilitat d’accedir a una plaça escolar a partir del pròxim curs 2018/2019 han motivat la sol·licitud al gabinet autonòmic.

Segons la regidora d’Educació, María José Tormo, el descens de xiquets i xiquetes en edat escolar a partir del nou cicle ha portat al consell escolar a sol·licitar per unanimitat una baixada de la ràtio “que permeta una atenció més personalitzada de l’alumnat i contribuïsca així a millorar el seu rendiment acadèmic”. A més, aquesta part ha recordat que en el curs vigent, de 302 estudiants censats amb tres anys, únicament 233 van entregar la documentació de matrícula en el termini establit, per la qual cosa aquesta xifra podria ser més baixa el pròxim curs.

Al marge de la sol·licitud, la reunió ha donat compte de l’aprovació de la proposta municipal per part de la Conselleria d’Educació per a declarar com no lectiva la setmana de festes en honor a Santa Quitèria a canvi de mantindre les classes del 18 d’abril, Dijous Sant, tal com va demanar el consell escolar.

De les activitats festives i propostes per als més xicotets han debatut aquest matí l’alumnat de primer de Primària del col·legi Errant Vilar i l’alcaldessa, Merche Galí, qui, al costat de la primera tinent, Susanna Nicolau, han mostrat a l’estudiantat el saló de plens i el funcionament de l’Ajuntament d’Almassora i han respost al qüestionari preparat pels més xicotets.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací