Cabanes organitza visites al Castell de Miravet per a la difusió del patrimoni local entre els veïns

1091

“Tenim que tornar al passat per a cuidar com es mereix aquest lloc tan emblemàtic”, explica Mulet

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Cabanes ha organitzat aquest cap de setmana una jornades de difusió del patrimoni del Castell de Miravet perquè les veïnes i veïns coneguen tots els detalls d’aquest lloc emblemàtic.

El dissabte, 9 de març, es realitzaran uns tallers infantils medievals “Jocs i joguines” i “El món bèl·lic: soft combat” a partir de les 12 del migdia en la Plaça Constitució.

A la vesprada, es donaran a conéixer totes les novetats i accions que s’han realitzat en els últims mesos i les propostes que s’han formulat per al futur durant la Conferència “El Castell de Miravet, intervencions recents i propostes de futur”, que tindrà lloc en el Casal Jove a les 19 hores.

L’Ajuntament de Cabanes ha invertit més de 50.000 euros en les últimes actuacions, entre les quals destaquen la neteja del lloc i l’entorn i la realització d’un nou accés per a arribar al Castell de Miravet.

Finalment, el diumenge, 10 de març, els amants de la història i el patrimoni emprendran la marxa des de la Font de Miravet per a gaudir d’una visita comentada al Castell de Miravet. L’activitat començarà a les 10.30 hores.

Carles Mulet, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Cabanes, va destacar la importància d’aquestes jornades que se celebraran durant tot el cap de setmana: “És una oportunitat perfecta per a conéixer més un dels grans valors patrimonials de Cabanes amb activitats per a xiquets i adults”.

“Volem que la gent sàpia més sobre el Castell de Miravet i per a això hem d’endinsar-nos en el passat però sempre pensant en el futur perquè tant visitants com veïns coneguen la rellevància d’aquest lloc. Treballem per a cuidar-lo com mereix”, va concloure el regidor.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací