Onda amplia el nombre de visites gratuïtes teatralitzades al castell i centre històric en la tercera edició de l’activitat

1335

La iniciativa va tindre un gran acolliment que van tindre les altres dues i l’increment de visites que suposa

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Onda ha donat a conéixer el començament de la tercera edició de les visites guiades teatralitzades. Després de l’èxit de l’any passat, el consistori torna a convidar als assistents a descobrir la història d’Onda a través de diferents personatges històrics, mitjançant un recorregut pel castell i el centre històric de la localitat, que va ser habitada segles arrere per ibers, grecs, romans i àrabs. L’alcalde d’Onda Ximo Huguet, ha presentat aquesta activitat al costat del tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas, i alguns dels ‘personatges’ que la desenvoluparan i ha recordat que “Onda posseeix un centre històric que està declarat Conjunt Històric Artístic i Bé d’Interés Cultural, per la qual cosa volem que tots els visitants i veïns d’Onda tinguen una activitat més que els permeta gaudir de la nostra història i el nostre important patrimoni i, a més, fer-ho d’una forma molt didàctica i entretinguda. L’objectiu d’aquestes visites és dinamitzar el turisme en la localitat i així, atraure un major nombre de visitants, la qual cosa repercutirà també de forma favorable en l’economia local”.

Visitas teatralizadas Ayuntamiento OndaLes visites teatralitzades començaran el pròxim 17 de març i s’allargaran fins a desembre, per la qual cosa s’han ampliat les dates respecte a la passada edició. Es realitzaran dos diumenges al mes, excepte al març, novembre i desembre que tan sols serà un cap de setmana, i cadascuna d’elles tindrà una durada de dues hores. A causa de la gran demanda de l’any passat, Huguet ha informat que “enguany hem ampliat l’oferta del nombre de visites teatralizadas, passant de 15 a 17 sessions incloent visites el 2 de novembre i el 7 de desembre, la qual cosa permetrà ampliar el nombre de persones que podran gaudir-les, enfront de les prop de 800 de l’any anterior i les 600 que ho van fer en la primera edició”. La inscripció és gratuïta i es podrà fer a les oficines de la Tourist Info, a través del telèfon d’informació turística 964602855, o per correu electrònic a onda@touristinfo.net, fins a completar l’aforament màxim.

L’alcalde ha conclòs dient que “a Onda tenim un gran patrimoni cultural i natural per a compartir i volem mostrar-lo a la major quantitat de gent possible. Per això, aquest equip de govern ha treballat des de l’inici de la legislatura per a posar en valor aspectes tan importants per al foment del turisme com el castell o els museus de la localitat. Seguirem amb aquesta tasca perquè estem veient que dóna bons fruits i les xifres són molt positives”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací