El Consell col·labora amb el Patronat Municipal de Turisme de Castelló

742

Actualitat Diària

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Municipal de Turisme de Castelló, per a la realització d’actuacions de promoció i difusió del producte turístic del municipi de Castelló de la Plana.

Mitjançant aquest acord, la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, destina 225.000 euros perquè el Patronat Municipal de Turisme de Castelló dugui a terme actuacions per a promocionar la imatge turística del municipi i que constitueixin un reclam d’atracció turística a la ciutat.

Així, mitjançant el conveni, el Patronat Municipal de Turisme de Castelló ha organitzat la III edició ‘Escala a Castelló’, el gran esdeveniment nàutic que es va celebrar el mes d’octubre passat, amb rotund èxit malgrat la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

Així mateix, a través d’aquest conveni, s’ha col·laborat amb el Patronat Municipal de Turisme de Castelló en la campanya de promoció de la gastronomia local com a recurs turístic de primer ordre i producte d’excel·lència, associat a la marca LExquisit Mediterrani. D’aquesta manera, fruit d’aquest conveni ha estat l’elaboració de rutes de sabors de primavera i tardor 2020, tal com la Ruta de sabors Grau de Castelló.

Aquest acord respon al compromís de Turisme Comunitat Valenciana de coordinar activitats d’informació, promoció i publicitat del producte turístic valencià en col·laboració amb altres entitats, com el Patronat Municipal de Turisme de Castelló.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací