Espanya començarà a vacunar enfront de la Covid el 27 de desembre

449

Actualitat Diària

Salvador Illa ha anunciat avui que el procés de vacunació enfront de la COVID-19 començarà a Espanya el diumenge 27 de desembre.

El ministre de Sanitat ha assegurat que les dosis arribaran el dia 26 i que totes les comunitats autònomes rebran l’endemà, les que els corresponen, d’acord amb el repartiment equitatiu previst.

Illa ha posat l’accent que aquest important pas “ens dóna esperança perquè significa el principi de la fi de la pandèmia” i ha recordat que, tal com estava previst, es farà de manera coordinada en tota Europa. “No volem esperar ni un sol dia, volem que el procés de vacunació comenci al més aviat possible. Si Europa ha acordat que comenci entre el 27 i el 29 a Espanya ho farem el 27”, ha indicat.

El ministre ha informat que “serà un número significatiu de dosi el que arribi al nostre país però serà un procés progressiu i setmanal; anirem rebent dosi i repartint-les entre les CCAA, que seran les que citin a les persones que han de ser vacunades segons els col·lectius prioritaris establerts en l’Estratègia de Vacunació”.

Salvador Illa ha posat l’accent així mateix que “hi haurà un número de dosi suficient per a tots els ciutadans espanyols”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací