El col·legi José Soriano de Vila-real tindrà nou sostre en desembre després de la licitació de les obres per 212.000 €

Beteta anuncia com a objectius, foment de projectes innovadors i relacionats amb salut i l'esport i l'aulari de l'Escultor Ortells estarà en 2020

1244

L’àrea que dirigeix Beteta inverteix 20.000 euros per a posar a punt els centres educatius que se sumen als dos milions en obres de Conselleria. L’Ajuntament realitza reparacions de lampisteria en el col·legi Pascual Nácher, així com en Carles Sarthou i millora de patis d’infantil en diferents col·legis com Pascual Nácher o Botànic Calduch. Beteta ha anunciat que entre els seus objectius per a la legislatura estarà el “foment de projectes innovadors i projectes relacionats amb la salut i l’espor

Actualitat Diària

Amb l’inici de les classes aquesta mateixa setmana, s’han hagut de posat a punt els centres escolars i l’Ajuntament  de Vila-real ha donat compte dels treballs de manteniment i millora que ha dut a terme durant les últimes setmanes. Aquestes actuacions, valorades en més de 20.000 euros, se sumen a les diferents inversions, executades o en procés, que es financen amb càrrec a la Conselleria d’Educació i que superen els dos milions d’euros en els col·legis Escultor Ortells, Carles Sarthou i José Soriano.

La regidora d’Educació, Aida Beteta, ha detallat que després de mantindre reunions amb els directors dels centres educatius, es va acordar la realització de diferents actuacions de millora com el condicionament dels patis d’infantil dels col·legis Pascual Nácher o Botànic Calduch, o l’adequació de la instal·lació de lampisteria també en el col·legi Pascual Nácher, així com en Carles Sarthou. En total, s’han destinat més de 20.000 euros “amb l’objectiu que l’alumnat se senta a gust i garantir una educació de qualitat”, ha recalcat l’edil.

Beteta s’ha referit a les crítiques de Partit Popular i Ciutadans en l’arrencada del curs escolar ja que, en la seua opinió, “no responen a la realitat del treball que s’està fent des de l’equip de govern de l’Ajuntament de Vila-real”. Així, ha remarcat que aquesta mateixa setmana l’alcalde, José Benlloch, ha signat la licitació de la reparació del sostre en el col·legi José Soriano, un centre que va ser inaugurat en 2011 i que ja presenta deficiències en la coberta. Aquesta obra, que es finança amb càrrec al programa Edificant de la Conselleria d’Educació, té un pressupost de licitació de 212.000 euros.

Les obres en el col·legi José Soriano començaran a l’octubre i acabaran al desembre pel que a l’inici de l’any tindrem com a regal que el nou sostre del col·legi estarà construït”, subratlla la regidora. Aida Beteta també s’ha referit a la construcció de l’aulari d’Infantil del col·legi Carles Sarthou, unes obres que estan en marxa i que “finalitzaran el pròxim curs”, tal com indica l’edil d’Educació. El projecte ha sigut adjudicat per la Conselleria per import de 1,4 milions d’euros, IVA inclòs. Beteta ha remarcat que “els temps en les obres són els que són i no podem accelerar-los perquè no volem que passada com en el col·legi José Soriano, que en només huit anys ja presenta problemes”.

La responsable de la Regidoria d’Educació s’ha referit al col·legi Escultor Ortells, en el qual s’han invertit 440.000 euros en les obres d’urgència després de detectar la presència de ciment aluminós en el forjat sanitari, per la qual cosa “ara tenim un col·legi amb un nou sistema de lampisteria i sanejament i a més en el termini de dos anys començaran les obres del nou col·legi Escultor Ortells, inclòs en el pla Edificant”.

Finalment, Beteta ha anunciat que entre els seus objectius per a la legislatura estarà el “foment de projectes innovadors i projectes relacionats amb la salut i l’esport” per a la millora de qualitat educativa a Vila-real.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací