El Circuit Ricardo Tormo celebra l’inici de les Whelen NASCAR Euro Series 2021

473

Actualitat Diària

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana l’única cita a Espanya de les NASCAR Whelen Euro Series, que inicien la temporada 2021 a Cheste

La versió europea de les populars carreres americanes celebra en el traçat valencià dues proves. El divendres tindran lloc els entrenaments lliures, el dissabte els cronometrats i les primeres carreres del cap de setmana, a les 14.00 hores la de la categoria EuroNASCAR Pro i a les 17.00 la d’EuroNASCAR 2. En la jornada de diumenge dues carreres més: la primera a les 10.30 hores per als pilots d’EuroNASCAR 2 i la segona a les 14.30 hores per als pilots EuroNASCAR Pro.

En la llista d’inscrits destaquen dos noms, el del canadenc Jacques Villeneuve, campió del món de Fórmula 1 en 1997, de les IndyCar en 1995, any en què va guanyar les 500 milles d’Indianapolis, i l’israelià Alon Day, que es va proclamar campió de les Whelen NASCAR Euro Series per tercera vegada l’any passat en les carreres del Circuit Ricardo Tormo.

Tots dos es veuran les cares amb pilots habituals d’aquesta categoria com els francesos Thomas Ferrando o Frederic Gabillon, l’italià Nicolo Rocca o l’holandés Loris Hezemans.

L’atenció se centrarà en la tribuna de boxs de les instal·lacions de Cheste. 440 dies després de l’últim esdeveniment amb públic, un màxim de 2.000 aficionats tornaran a la tribuna de boxs del Circuit amb totes les mesures de seguretat i amb entrada gratuïta.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací