Finalitza la vacunació de la primera dosi en el grup de persones de 70 a 74 anys

405

Actualitat Diària

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ja ha finalitzat el procés de vacunació de la primera dosi en el grup de població compresa entre els 70 i 74 anys.

En aquest sentit, tota aquella persona que pertanyi a aquest grup d’edat i no hagi estat vacunada encara ha de posar-se en contacte amb el seu centre de salut. D’aquesta manera, se’l citarà en breu termini en el seu centre d’Atenció Primària per a administrar-li la vacuna.

D’altra banda, cal recordar que a partir del dia 17 de maig s’inicia la vacunació de les persones que es troben en el grup d’edat entre 59 i 55 anys, i la previsió és que durant la primera quinzena de juny tots els majors de 50 anys estiguin inoculats amb almenys una dosi.

Pel que respecta al grup d’edat entre 40 i 50 anys, la previsió és començar amb la vacunació a partir de la tercera setmana de juny, en funció del subministrament de vacunes.

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha posat a la disposició de la ciutadania informació sobre el procés de vacunació contra la Covid-19 per grups d’edat en l’enllaç: http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/vacunas-por-grupos-de-edad

Finalment, Sanitat recorda la importància que tots els ciutadans i ciutadanes de la Comunitat Valenciana comprovin que les dades que apareixen la seva targeta SIP estiguin actualitzats. Aquest tràmit es pot realitzar en el següent enllaç: http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/datos-contacto.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací