Condemnat a 12 anys i mig de presó per matar a punyalades a un company de treball

490

Actualitat Diària

L’Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a 12 anys i mig de presó per un delicte d’homicidi a un home que va matar a punyalades a un company de treball amb el qual havia discutit. La sentència, dictada després que un Jurat Popular li declarés culpable per unanimitat, li condemna a més a indemnitzar amb 310.00 euros a l’esposa, el fill, el pare i els quatre germans del mort pels danys morals que els va generar la seva mort.

Els fets van ocórrer el 20 de novembre de 2018, quan el condemnat i la víctima van discutir en l’empresa en la qual tots dos treballaven.

L’altercat va finalitzar amb una amonestació al penat, que va ser expulsat del seu centre de treball perquè no acatava l’autoritat i les ordres del mort, amb el qual ja havia mantingut enfrontaments previs.

Aquesta mateixa tarda, l’agressor, que acabava de complir els 18 anys, va esperar a la víctima a la porta de la seva casa, en el municipi d’Altura. Després d’una breu conversa en el portal, els dos homes van ser fins a un parc pròxim, on van iniciar una baralla en la qual es van colpejar mútuament.

En un moment de l’altercat, el condemnat va treure un ganivet de 14 centímetres de longitud de fulla i li va assestar dues punyalades en el costat esquerre a la víctima.

Una de les ganivetades li va trencar una costella, li va perforar el pulmó i el cor i li va seccionar l’artèria coronària, la qual cosa va provocar que l’agredit, de 28 anys, morís a causa d’una hemorràgia massiva.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací