El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana les 24 Hores Cyclo Circuit

523

Actualitat Diària

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana 3 i 4 de juliol una nova edició dels 24 Hores Cyclo Circuit, que tornin al calendari del traçat de Xest després d’una pausa d’un any amb motiu de la pandèmia.

Un total de 340 ciclistes s’han inscrit en alguna dels quatre carreres diferents que componen els 24 Hores Cyclo Circuit, que aquesta temporada han modificat la seua proposta.

Als 8.30 hores és donarà l’eixida a la Teika Mig Fons sobre una distància de 80 quilòmetres. Posteriorment els altres tres categories prendran l’eixida de manera conjunta als 11.30 hores. La Goodyear Gran Fons és disputa sobre una distància total de 200 quilòmetres. La Goodyear Dotze Hores Marató acabarà a la nit i, finalment, en la tradicional Castelli 24 h Ultramarató els equips ciclistes arribin a distàncies pròximes als mil quilòmetres fent relleus o fins i tot en solitari.

“Aquesta és la carrera més dura del calendari”, indica el màxim responsable de l’organització, Heliodoro Herrero, que s’ha fixat especialment “en els 40 corredors que participessin en solitari en els 24 hores malgrat estar eixint d’un any tan complicat com el que hem passat”.

Els quatre carreres és podin afrontar en solitari i els proves de 12 i 24 hores és podin disputar a més en duos, equips de quatre, sis i huit participants, tant femenins com masculins o mixtos.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací