El PPCV denuncia que Oltra “desmantella” el Punt de Trobada Familiar de València

474

Actualitat Diària

La portaveu d’Igualtat del Grup Parlamentari Popular en Les Corts (GPP), ha denunciat avui que la vicepresidenta del Consell “posa en risc els Punts de Trobada Familiar i l’atenció als menors als quals dóna cobertura, en tirar al carrer als treballadors del PEF de València” i reclama la seva “reincorporació immediata” i que “no ho desmantelli”.

Mesquita s’ha referit així als 14 treballadors que s’han quedat sense ocupació en el Punt de Trobada Familiar de València, algun d’ells portaven treballant 20 anys. “Ha estat arribar Oltra i els PEF han caigut en l’oblit”, ha assenyalat. La portaveu d’Igualtat ha denunciat que aquesta situació “Oltra la sabia des de fa sis mesos i no ha fet res, se li ha anat de les mans i han hagut de ser els propis funcionaris de l’Ajuntament de València els que han hagut de fer-se càrrec del lliurament de nens”.

Així, ha denunciat que amb “aquesta caça de bruixes” liderada per Mónica Oltra “es paralitza un servei essencial que perjudica greument les famílies i, sobretot, als nens als quals Oltra deia que anava a protegir i que ara arracona”.

Per tot això, el GPP ha exigit a la vicepresidenta “una rectificació immediata, la reincorporació al servei d’aquests professionals i que garanteixi la continuïtat del servei pel bé dels nens”.

“Oltra ens ha ficat, i el pitjor, és que ha mentit als pares i als menors que s’acullen a aquest servei. En 2017 va prometre un nou model de punts de trobada familiar, va anunciar més i millors instal·lacions, quadruplicar la plantilla de professionals. Ho va anunciar i es va tirar a dormir, perquè en tots aquests anys no ha fet res”.

La realitat dels centres “ha empitjorat a un ritme molt preocupant” perquè les llistes d’espera “són interminable, ja que poden arribar fins als dos anys per a aconseguir una visita tutelada”, la saturació és la norma en aquests serveis i ara, lluny de multiplicar el nombre de professionals els acomiada.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací