Renfe ofereix més de 120.000 places en trens amb origen i destinació la Comunitat

470

Actualitat Diària

Renfe ofereix més de 120.000 places en trens d’Alta Velocitat i Llarga Distància amb origen i destinació la Comunitat Valenciana durant la primera operació sortida de l’estiu, entre l’1 i el 5 de juliol.

La companyia reforça un 7 per cent els serveis més demandats d’Alta Velocitat i Llarga Distància. Els principals moviments es concentraran en els Ocell Madrid-València, Madrid-Alacant, Madrid-Castelló-Orpesa-Vinaròs, Madrid-Gandia, així com, el servei Euromed que enllaça València i Alacant amb Barcelona i els trens Intercity que uneixen València amb Múrcia, Cartagena i Lorca.

Renfe ofereix 51 serveis diaris d’Alta Velocitat i Llarga Distància amb origen i destinació la Comunitat Valenciana. Els trens Ocell, Euromed, Alvia i Intercity permeten connexions directes i diàries amb més de 30 destinacions.

Bitllets ‘a la carta’

Amb l’arribada del mes de juliol Renfe estrena la nova estructura tarifària d’Ocell i Llarga Distància amb preus dinàmics i que permet comprar des d’avui bitllets ‘a la carta’, contractant els extres que cada viatger necessiti en el seu viatge.

Una vegada triat el tipus de seient, ‘Estàndard’ o ‘Confort’ (deixa d’existir el concepte ‘classe’) es podrà triar extres partint del bitllet ‘Bàsic’, el més econòmic, passant per el ‘Tria’ (si s’agreguen diferents prestacions segons les necessitats de viatge del client, com la possibilitat de canvis o anul·lacions, canvi de titular sense cost, elecció de seient, pèrdua de tren…) i l’opció “tot inclòs”, denominada ‘Prèmium’.

Una novetat serà que el bitllet serà nominatiu, amb el nom del viatger imprès en ell (com ja ocorre en els bitllets del nou servei Avlo). En els check-in es podrà sol·licitar als clients la seva identificació personal, així com la dels títols que possibiliten tenir algun tipus de descompte (targeta daurada, targeta jove…), que haurà de coincidir amb les dades personals reflectides en el bitllet. Tots els bitllets adquirits amb anterioritat a aquest canvi de tarifes i vàlids per a viatjar fins a l’11 de desembre continuen sent vàlids i no canvia la seva configuració.

Torna la cafeteria i el bar mòbil

També a partir d’avui Renfe recuperarà gradualment els serveis a bord en alguns trajectes de trens Ocell i Llarga Distància, que s’aniran reposant progressivament en tots ells. D’aquesta manera, en tots els serveis Ocell i Llarga Distància de la Comunitat Valènciana, s’inclouran el servei de cafeteria i el bar mòbil, excepte restriccions sanitàries. Des del 14 de març de 2020 no es prestava aquest servei, per raons de seguretat sanitària per la pandèmia.

Tots els serveis de Renfe gaudeixen de la certificació AENOR de protocols anti-COVID i del segell SGS “Disinfection Monitored”, que certifica l’eficàcia en els resultats dels protocols de neteja i desinfecció.

Renfe aplica estrictes controls de neteja i desinfecció durant les labors de manteniment dels trens i en tallers. I recorda als viatgers que l’ús de la màscara és obligatori en tots els trens.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací