Colomer destaca que “les banderes Qualitur certifiquen la qualitat de les platges”

454

Actualitat Diària

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat avui Gandia on ha assistit a l’hissat de les bandera Qualitur al costat del conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant i el regidor de turisme, Vicent Mascarell.

Francesc Colomer ha ressaltat que les banderes Qualitur “certifiquen la qualitat de les platges de la Comunitat Valenciana i hi ha molt d’esforç darrere”, al mateix temps que ha recordat que “la qualitat certificada s’examina i s’avalua amb mètriques i paràmetres, i Gandia té el reconeixement d’aquesta banderes com a resultat de treballar per la qualitat”.

El titular de Turisme ha destacat “la contribució de Gandia al conjunt de la Comunitat amb l’aportació de valor que significa l’esforç permanent de qualificació” i ha valorat “la contínua evolució de Gandia mantenint visqui la capacitat d’innovar i de fascinar aportant sorpreses i novetats a propis i estranys”.

Segons Colomer, “la millor fórmula de respecte als turistes, la millor proposta de posicionar-se adequadament en el món, és mostrar la millor de les nostres versions”.

Turisme Comunitat Valenciana ha concedit la Bandera Qualitur 2021 a 177 platges de 36 municipis de la Comunitat Valenciana que disposen de certificats de qualitat, medi ambient o accessibilitat a les seves platges. En concret, a 10 municipis de la província d’Alacant, 10 localitats de la província de Castelló i 16 de la província de València.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací