Sanitat posa en marxa l’Agenda Vacacional perquè la ciutadania pugui adaptar la vacunació

488

Actualitat Diària

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha posat en marxa en la pàgina web una Agenda Vacacional perquè els ciutadans de la Comunitat Valenciana puguin adaptar la vacunació enfront del coronavirus en funció de les seves vacances estivals.

En aquest sentit, la consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha assenyalat que “la finalitat és facilitar als ciutadans i les ciutadanes que puguin gaudir del seu període de vacances, i vacunar-los quan estiguin disponibles”.

Per això, en la pàgina web consultar aquí les persones entre 18 i 39 anys que està esperant la cita per a la seva primera dosi pot accedir a un formulari en el qual poden indicar en una agenda de vacunació les setmanes que romandran fora i que, per tant, no podran acudir a vacunar-se.

D’aquesta manera, s’ajornarà la citació per a quan estigui disponible, respectant l’ordre de vacunació que s’està duent a terme en la Comunitat Valenciana, que és per grups d’edat.

A més, s’enviarà un SMS amb l’enllaç a la web a les persones entre 18 i 39 anys que es preveu citar al llarg de l’estiu.

Segons ha explicat Barceló, “des de Sanitat s’ha posat en marxa aquesta mesura amb la finalitat de planificar de manera eficient el procés de vacunació durant aquest estiu, i mantenir així el bon ritme d’immunització en la Comunitat Valenciana”.

Cal assenyalar que aquesta mesura va dirigida a persones que estan pendents de rebre la primera dosi de la vacuna contra la COVID-19, ja que les persones que estan pendents de rebre la segona dosi ja tenen una citació prèvia realitzada en el moment que li van posar la primera vacuna.

Els requisits per a poder indicar les vacances i no ser citat durant aquestes dates són: tenir entre 18 i 39 anys d’edat (nascuts entre 1982-2003 inclusivament), no haver rebut cap dosi de la vacuna contra la COVID-19 i no tenir cap cita prevista de vacunació per a la COVID-19.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací