El Centre de Jubilats d’Alcalà de Xivert, a punt d’estrenar-se amb una rentada de cara

647

Aquestes noves accions han consistit en el condicionament d’un nou accés pel carrer Maestrat

Actualitat Diària

Les obres de renovació del Centre de Jubilats d’Alcalà de Xivert que ja estan a punt de finalitzar s’han completat amb diverses accions que suposaran una millora global pel que a l’aprofitament de l’edifici per part dels usuaris. Aquestes noves accions han consistit en el condicionament d’un nou accés pel carrer Maestrat, separant els accessos de la Unitat de Respir i el Centre de Jubilats que fins ara eren conjunts i que ara s’han dividit amb un separador.

A més, s’ha renovat el paviment i les instal·lacions de la piscina terapèutica amb la qual compta el centre, s’instal·larà un nou equip de ventilació i s’ha condicionat el gimnàs i l’espai en el qual es realitzen serveis de podologia i fisioteràpia.

L’actuació realitzada en el Centre ha suposat una important millora en la zona exterior, amb la construcció d’una nova entrada de llum al pati, que suposarà major il·luminació natural i convertir-lo en un espai més agradable, l’adaptació de les instal·lacions en normativa d’accessibilitat renovant per complet els serveis, així com la renovació dels sistemes d’electricitat i lampisteria.

També s’ha actualitzat tota la cafeteria, modernitzant les instal·lacions, donant-li més llum natural i remodelant la façana exterior.

“La millora en tot el Centre de Jubilats i sobretot en la zona del bar serà molt visible, donant-li una nova vida i possibilitats a aquest edifici municipal, que esperem tinguen bona acollida per part no sols dels socis sinó de tota la ciutadania”, ha destacat l’Alcalde Francisco Juan.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací