Educació inicia el repartiment de més de 7 milions de mascaretes FFP2 al professorat

434

Actualitat Diària

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha iniciat la distribució de la primera remesa de les 7.296.500 de mascaretes FFP2 que ha adquirit per a abastir, d’ací a final de curs, tot el professorat i personal no docent dels centres educatius sostinguts amb fons públics. El departament del conseller Vicent Marzà inverteix 3.051.115 euros en aquesta compra centralitzada, en què el 48,3 % de les mascaretes són de fabricació valenciana.

“Tot i que el protocol del Ministeri de Sanitat continua indicant que, amb caràcter general, n’hi ha prou amb les mascaretes higièniques reutilitzables, aquesta compra massiva d’FFP2 s’ha fet per reforçar, encara més si cap, la seguretat del personal que treballa en els nostres centres educatius, treballadores i treballadors que són un exemple del compromís diari amb un servei essencial com és l’educació”, ha explicat el conseller Vicent Marzà.

Durant aquesta setmana s’ha iniciat la distribució a tots els centres educatius valencians de les primeres 850.000 unitats. Aquest primer enviament cobrirà 10 dies lectius. Una vegada culmine el repartiment d’aquest lot inicial de 850.000 mascaretes, els enviaments següents aniran fent-se a mesura que es produïsca el lliurament per part de les diferents empreses contractades, d’acord amb la planificació dissenyada per a garantir la cobertura de necessitats de cada mes d’ací fins a juny. Així, al març s’enviaran als centres docents més d’1,8 milions d’FFP2, a l’abril seran més d’1,1 milions i 1.722.000 mascaretes tant al maig com al juny.

De les 7.296.500 unitats de mascaretes FFP2 adquirides, 7.216.000 es destinaran a garantir el subministrament d’una mascareta al dia per a cadascun dels més de 80.000 docents i personal no docent durant els 88 dies lectius que queden d’ací fins a la fi d’aquest curs. Les 80.500 restants es reservaran per als tribunals de les oposicions docents de Secundària i altres cossos de professorat que arranquen el pròxim 15 de maig.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací