Educació coordina el trasllat del CEIP Herrero a les aules provisionals per a final de curs

412

Actualitat Diària

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Castelló ha coordinat amb la direcció del CEIP Herrero el trasllat a l’ubicació provisional mentre duren les obres de renovació que farà possibles el Pla Edificant. Així doncs, el personal del centre i el personal municipal de suport portaran a terme el trasllat a les aules del solar situat al carrer Riu Ter a finals de curs.

“L’alumnat de l’Herrero podrà començar el curs a la nova ubicació i d’aquesta manera l’activitat lectiva no es veurà interrompuda”, ha confirmat el regidor d’Educació, qui ha estat en contacte permanent amb la directiva del centre per acordar aquestes dates. A més a més, el consell escolar del CEIP Herrero també ha donat l’aprovat a fer el trasllat en acabar el curs.

El nou CEIP Herrero comptarà amb una aula per a xiquets i xiquetes de dos anys, de tal manera es contribuirà a la conciliació familiar. La rehabilitació del centre, així mateix, preveu millorar la sostenibilitat de l’edifici incloent un aïllament tèrmic. També s’hi instal·laran vidres de baixa emissivitat i s’empraran altres materials de producció sostenible per a la totalitat de les obres. A més a més, les obres de l’Herrero tenen previstes zones d’ombra al pati del centre i la creació d’un aparcament de bicicletes.

A finals de 2020, l’Ajuntament de Castelló va recepcionar les obres al solar del Riu Ter i va facilitar l’accés a l’espai a les empreses encarregades del muntatge. El consistori ha invertit 128.000 euros en l’adequació del solar, la qual ha consistit en l’asfaltat de la superfície. S’ha deixat una zona de terra per al pati i s’ha instal·lat una cerca que envolta el perímetre del centre provisional, amb dos accesos distanciats. També s’han posat papereres, bancs i s’han facilitat els serveis de llum i aigua per tindre un correcte acondicionament del centre.

Cal recordar que gràcies a la col·laboració entre la Conselleria d’Educació i l’Ajuntament de Castelló, el Pla Edificant significa la inversió de 3’3 milions d’euros per reformar el CEIP Herrero. Educació preveu que les obres s’executen entre 2021 i 2022.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací