Dos nous dolços de l’assortiment de la secció de forn de Mercadona dels quals es venen 8.000 unitats al dia

739

El Bescuit Crema Avellana i les Canyes Assortides, les novetats, han tingut un bon acolliment a causa de la gran qualitat d’aquests productes

Actualitat Diària

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, amplia l’assortiment de la secció Forn amb dos nous productes: el Bescuit Crema Avellana i les Canyes Assortides, i embene un total de 8.000 unitats al dia. Aquesta novetat, i el seu bon acolliment, es deu a la gran qualitat d’aquests productes, i als canvis d’hàbits del consumidor, ja que a “El Cap” (client), li costa menys comprar-ho que fer-ho a la seua casa.

El Bescuit Crema Avellana, disponible en tota la cadena, és elaborat per Pastisfred a Montblanc (Tarragona). Aquest nou dolç es caracteritza per ser un bescuit sucós tallat per la meitat, farcit de crema de cacau i avellana, i amb una cobertura de xocolate negre amb trossets d’avellana i galeta mòlta.

D’altra banda, les Canyes Assortides, canyes de pasta fullada cruixent i farcides, es venen en un pack compost per quatre canyes: dues canyes de cacau i altres dos de crema pastissera. Aquest producte també està en tota la cadena i és elaborat per Dolços Olmedo en Estepa (Sevilla).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací