Diputació i Aerocas reforçaran la promoció de les noves rutes aèries des de Castelló

632

Actualitat Diària

El president de la Diputació, José Martí, i el director general de Aerocas, Joan Serafí, han posat en valor el creixement de l’aeroport de Castelló amb la posada en marxa en breu de les noves connexions aèries i les possibilitats de continuar augmentant l’interés del turista internacional per la província.

Martí, al costat de la diputada provincial Virginia Martí, s’ha reunit amb el responsable de Aerocas en el marc de la Fira Internacional de Turisme de Castelló. El president considera necessari reforçar la promoció de les noves rutes “per a no perdre oportunitats i traslladar als mercats la variada oferta turística que té la nostra província”.

El pròxim 30 de març començarà l’enllaç de Castelló amb Viena, al qual seguiran a partir d’abril les de Bucarest, Budapest i Katowice, que s’uneixen a la nova ruta a Londres des de desembre. Amb això, l’objectiu és superar els resultats de 2019 i continuar posicionant la província entre països emissors de turisme com poden ser Regne Unit, França o Àustria.

El Patronat Provincial de Turisme, de la mà de la diputada Virginia Martí, ha realitzat durant les últimes setmanes una intensa campanya promocional en les pròpies destinacions. En tots ells s’ha destacat la singularitat d’una província que, malgrat ser una regió litoral, compta amb un interior muntanyenc, “la qual cosa li confereix al nostre paisatge un atractiu singular, oferint als nostres visitants una atractiva dualitat costa-interior, en molt curtes distàncies i temps”, destaca José Martí.

Per part seua, Joan Serafí Bernat, ha manifestat la importància de coordinar esforços de cara al llançament de noves rutes i la potenciació d’unes altres ja existents. En aquest sentit, ha recordat que el 2 de març es reprén la ruta de Budapest, que ha reforçat de manera substancial la seua oferta de vols, i que el 30 de març s’inaugura la de Viena. A més, el 14 d’abril s’estrena la ruta a Marsella i el 15 de juny es reprén la de Katowice. A aquestes connexions cal afegir les dues de Londres i les dues de Bucarest.

“La diputació i l’aeroport estem treballant de manera coordinada, juntament amb altres administracions i l’empresariat de Castelló, amb l’objectiu de traure el màxim rendiment possible a aquestes rutes, de manera que aquestes contribuïsquen al desenvolupament i desestacionalització del sector turístic”, ha manifestat el director de Aerocas.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací