Dinosaurs Tour, l’exposició més gran de dinosaures, arriba a Vila-real

685

La inauguració tindrà lloc el pròxim dissabte 19 al Centre de Congressos

Actualitat Diària

Dinosaurs Tour, l’exposició més gran de dinosaures animatronics a grandària real, visita per primera vegada Vila-real dissabte que ve 19, data en la qual serà inaugurada aquesta exhibició prehistòrica en el Centre de Congressos, fins al diumenge 27 de setembre.

Són trenta les peces inèdites de dinosaures carnívors, herbívors, fòssils i voladors que es podran gaudir entre els quals es troben Triceratops, Tiranosaures, ProtoceratopsParasaurolofusEstegosauriosEspinosaurio, Diplodocus i el famós Tiranosaure Rex.

A més de comptar amb la presència de les figures animatroniques impulsades per energia pneumàtica, hidràulica i elèctrica també es realitzaran projeccions didàctiques que acostaran la manera de vida d’aquesta fauna i els recents descobriments dels dinosaures. “Els més xicotets de la casa es queden sorpresos. Els seus moviments són tan realistes que alguns xiquets i xiquetes pensen que són reals”, explica el responsable de l’exposició, Juan Comín. I és que, les peces simulen l’aspecte i comportament dels dinosaures arribant fins i tot a moure’s i respirar tal com ho feien. “És en un autèntic Parc Juràsic”, afig Comín.

L’exposició itinerant que ja ha recorregut més d’una desena de països europeus com Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit, Noruega, Polònia o Romania arriba aquest cap de setmana a Vila-real convertint-se en tota una aventura didàctica. “Combinem entreteniment i diversió per als més xicotets, juntament amb un ampli factor pedagògic perquè aprenguen mentre es meravellen d’aquests gegants”, comenta l’organitzador.

Hàbitat real

L’exposició, que pretén ser el més impactant i real possible, recrea l’hàbitat natural amb escenes compostes per vegetació i escenografia dissenyada segons estudis científics sobre les característiques de la terra en aqueixa època. També comptarà amb panells informatius i descriptius amb detalls sobre les eres geològiques, teories sobre l’extinció dels dinosaures i dades sobre la recuperació de restes fòssils.

Horari i entrades

L’horari per a accedir a l’exhibició és de dilluns a divendres de 17.00 h a 21.00 h i dissabtes, diumenges i festius de 10.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 21.00 h. Les entrades es poden adquirir per només 8 euros en les taquilles de l’exposició i en www.dinosaurstour.com.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací