Diferenciació d’accessos per cursos, sense aglomeracions i més desinfecció, objectius de Cabanes en la tornada a l’escola

740

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Cabanes, de manera coordinada amb l’equip de treball del Col·legi, està preparant la volta a les aules de l’alumnat d’infantil, primària i secundària. D’aquesta manera, entre les mesures adoptades es troben l’entrada i eixida per portes separades per a evitar aglomeracions de l’alumnat del Col·legi i l’Institut. Així, l’alumnat d’infantil i primària tindrà uns accessos i el de secundària uns altres.
Així mateix, en la zona exterior del Col·legi s’agruparan els i les alumnes per classes i entraran en el centre de manera separada i escalonada, de més majors a més xicotets. Amb això es busca evitar aglomeracions en els accessos al centre. En la mateixa línia, l’Ajuntament tallarà el pas a vehicles al carrer d’accés al Col·legi per a evitar aglomeracions. D’aquesta manera, es donarà major espai de pas a l’hora d’entrada i eixida de classe.
Finalment, indicar que des de la borsa d’ocupació de l’Ajuntament s’ha contractat a una persona 4 hores al dia per a reforçar la neteja i desinfecció dels centres educatius del municipi.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací