Denunciat a Castelló un local que oferia servei de recollida de menjar en el propi local

660

Actualitat Diària

La Policia Local ha realitzat, al llarg del dimarts 24 de març, les següents actuacions en compliment de les mesures establertes pel RD d’estat d’alarma davant el Covid-19:

Actes per incompliment de tancament locals:

La Policia Local ha actuat en un local de restauració que estava oferint el servei de menjar per a recollir per part del públic en el propi local, incomplint el que s’estableix en l’RD de l’estat d’alarma, que estableix “la suspensió de les activitats d’hostaleria i restauració, podent prestar-se exclusivament el servei de lliurament a domicili”. Els agents van acudir al restaurant després de rebre diversos avisos i van comprovar que el local estava realitzant el servei de ‘menjar per a portar’ en el seu interior, la qual cosa contravé les mesures de l’estat d’alarma. En el moment de l’actuació, sobre les 20.35 hores, hi havia sis clients a l’interior del local a l’espera de recollir el menjar. La Policia Local ha procedit al ‘tancament’ del servei de recollida d’aliments, recordant que aquest únicament pot realitzar-se a domicili).

La Policia Local ha denunciat a 20 persones per incompliment de les restriccions de mobilitat en via pública, sis d’elles són els clients del restaurant citat anteriorment.
No s’ha realitzat cap detenció i s’ha rebut una trucada que avisava de possibles incompliments de mesures de tancament de locals i 10 per de possibles incompliments de restriccions de mobilitat de les persona.

Actuacions totals des del divendres 13 de març fins al 24 de març:

Actes per incompliment de tancament locals: 10.

Denúncies per incompliment restriccions mobilitat en via pública: 225.

Detencions: 4.

Anomenades avisant de possibles incompliments de mesures de tancament de locals: 37.

Anomenades avisant de possibles incompliments de restriccions de mobilitat de les persones: 233.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací