Almenara continua amb la desinfecció de contenidors, carrers i espais públics

679

L’Ajuntament agilita el pagament a proveïdors locals

Actualitat Diària

Continuen a Almenara les tasques de desinfecció i neteja dels accessos a llocs públics i establiments de la localitat per part de Protecció Civil i de la brigada d’obres i serveis del municipi. En aquest cas les principals tasques s’han realitzat en la desinfecció i neteja de caixers automàtics i accessos a entitats bancàries atés que hui és dia de cobrament de pensions. A més estan continuant les tasques de desinfecció als carrers de la localitat, així com contenidors i accessos a supermercats, botigues, farmàcies o edificis públics.

caixers3Al mateix temps dins de l’àmbit social també està en marxa el programa pel qual a través de serveis socials de l’Ajuntament d’Almenara es realitza la compra d’aliments i medicaments a persones amb necessitats en la localitat, especialment gent gran, tasca realitzada també des de Protecció Civil i voluntariat.

Finalment, l’ajuntament d’Almenara ha realitzat pagaments a proveïdors de la localitat per un import de 17.000 euros amb la finalitat que les empreses disposen de liquiditat i saldar així les tasques realitzades. Destacar que a la fi d’aquesta setmana està prevista l’aprovació d’una nova remesa de pagaments a proveïdors.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací