Custom Maestrat mostra la seua solidaritat col·laborant amb el Banc d’Aliments d’Alcalà de Xivert

800

Aquesta associació motera d’Alcalà-Alcossebre ha començat una campanya de recollida d’aliment no perible per a ajudar als més necessitats

Actualitat Diària

L’associació Custom Maestrat, amb seu a Alcalà de Xivert, està duent a terme una recol·lecta d’aliments no peribles per a en Banc d’Aliments Alcalà-Alcossebre. Els representants d’aquest col·lectiu van instal·lar una taula enfront d’un gran supermercat d’aquesta localitat del Baix Maestrat i van trobar la col·laboració dels veïns.

Es va aconseguir reunir una gran quantitat d’aliments, la majoria no peribles, que serviran per a pal·liar la necessitat de moltes persones sense recursos. Els xiverentenses van aplaudir aquesta iniciativa solidària i van col·laborar al llarg del dia en aquesta recollida d’aliments.

Custom Maestrat es recupera del dur colp patit fa poques setmanes per la defunció del seu president Ximo Vinuesa, que després de lluitar contra una llarga malaltia va deixar un gran buit en aquesta associació motera d’Alcalà de Xivert-Alcossebre. Es tracta d’una associació de les més actives del municipi que al llarg de l’any organitzen diferents actes i acampades. En aquest sentit, destaca la Reunió Harley-Davidson Custom-Alcossebre, que al setembre passat va complir la seua setzena edició.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací