Pacte Territorial per l’ús dels Municipis Ceràmics prepara un curs sobre maneig de fulls de càlcul informàtics

684

Les sessions es realitzaran a Almassora, Borriana, Betxí, Sant Joan de Moró, l’Alcora, Onda i Vilafamés

Actualitat Diària

El Pacte Territorial per l’Ús dels Municipis Ceràmics obre les inscripcions per als cursos de formació sobre com manejar fulls de càlcul, que es realitzaran en alguns dels municipis consorciats entre els mesos de març i abril, amb l’objectiu de facilitar eines útils a emprenedors i pimes.

Les persones assistents al curs “Aprén a manejar un full de càlcul com a eina útil per al teu negoci” aprendran a utilitzar els fulls de càlcul eficaçment per a poder treure el màxim rendiment de cara a la gestió dels seus negocis.

Els municipis que acolliran aquestes sessions formatives durant el mes de març són Almassora (25 març), Borriana (26 març), Betxí (27 març) i Sant Joan de Moró (31 de març). Les classes continuaran a Onda (2 abril) i a Vilafamés (3 abril). A més, a Vilafamés també es realitzarà la formació sobre “Com obtenir el teu Certificat Digital” el dia 6 d’abril.

Les sessions estan dirigides a emprenedors, pimes i qualsevol persona interessada a conéixer els avantatges que ofereix aquesta eina. Per a poder assistir al curs és necessària una inscripció prèvia que pot fer-se a través d’email a creacionempresas@pacteceramic.es o ambort@pacteceramic.es i també per via telefònica telefonant al 647 948 588 o al 647 948 437.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací