Les Coves de Sant Josep disposaran d’entrades gratuïtes per als xiquets durant estos nadals fins al 7 de gener

La campanya ‘El nostre regal eres tu’ lliura una entrada infantil (fins als 13 anys) en comprar una d'adult 

1708

ActualitatDiària

Els Coves de Sant Josep i l’Ajuntament de la Vall d’Uixó han iniciat la campanya ‘El nostre regal eres tu’, gràcies a la qual fins al 7 de gener amb la compra de cada entrada d’adult per a visitar el riu subterrani s’obté gratis una altra de xiquet (fins als 13 anys inclusivament).

El conseller delegat de Emsevall, Jorge García, ha destacat que l’objectiu és “fomentar el turisme familiar en aquestes dates especials en les quals els xiquets i xiquetes gaudeixen de les vacances nadalenques”. Així, amb aquesta promoció “tancarem un any en el qual consolidarem els bons nombres de visitants que ja aconseguim l’any passat”, gràcies a l’aposta “per millorar el servei turístic que oferim”.

Aquesta iniciativa també suposa el punt de partida per a l’any 2018, que tal com ha indicat García serà “molt especial” para els Coves de Sant Josep, ja que a l’estiu se celebrarà Cuevatur, el Congrés Iberoamericà de Cuevas Turístiques, la qual cosa “ens posarà en el focus mundial del turisme subterrani, amb la presència de centenars d’experts”.

El pròxim any també es potenciarà el cicle de concerts acústics ‘Singin’ in the cave’, que cal recordar que ha sigut nominat recentment a quatre premis en els Iberian Festival Awards, als quals han presentat candidatura més de 300 festivals. L’edil ha afirmat que “projectes innovadors com aquests ens fan ser un referent provincial i autonòmic”.

En aquest sentit, l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ja està preparant la seua participació en Fitur, ja que a la fi de gener “portarem la nostra oferta, amb els Coves de Sant Josep com a estel, a una de les fires turístiques més importants a nivell mundial”.

Una parada tècnica

La parada tècnica del riu subterrani per manteniment es realitzarà del 8 al 27 de gener de 2018. Aquest procés suposa “netejar i posar a punt les grutas per a iniciar la temporada i continuar oferint als visitants una experiència única”, ha destacat García, qui ha afegit que és fonamental “garantir la conservació i sostenibilitat d’aquest espai natural”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací