Costes dóna llum verda a l’execució del projecte de ‘Estabilització del front litoral’ d’Almenara i la Llosa

Els següents passos seran la licitació, adjudicació i construcció de les obres i el PP manté l’oferta de “treball en equip” per a garantir l’execució

791

Els següents passos seran la licitació, adjudicació i construcció de les obres i el PP manté l’oferta de “treball en equip” per a garantir l’execució

Actualitat Diària

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat aquest matí la resolució del passat 30 de juliol de la Direcció General de Biodiversitat i Qualitat Ambiental per la qual es formula la declaració d’impacte ambiental favorable per a l’execució del projecte de ‘Estabilització del front litoral’ en els termes municipals d’Almenara i la Llosa, i que entre altres qüestions, a més de les aportacions, comprén la construcció de fins a sis esculleres entre les goles de Queralt i la Llosa a la Platja Casablanca. projecte costes

D’aquesta manera culmina un llarguíssim procés administratiu que ha durat més de dos anys per a l’obtenció d’aquesta declaració d’impacte ambiental favorable, acabant així totes les qüestions vinculades al projecte d’estabilització del front litoral a Almenara, donant el vistiplau a la construcció de les esculleres entre altres actuacions. A partir d’ara, una vegada culminat el procés tècnic i de projectes, s’entra en la fase final per a la realització de l’esperada obra, perquè estarà tot llest per a la licitació de les obres, l’adjudicació de les mateixes i per fi, la construcció dels sis espigons i totes les mesures annexes previstes.

L’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez, ha mostrat la seua “satisfacció per l’esperadíssima publicació de la declaració d’impacte ambiental favorable, que és un pas molt important per a arribar al final del procés, perquè acaben les qüestions tècniques del projecte i es prepara tot per a la licitació, adjudicació i construcció de les obres”.

En aquest sentit l’alcaldessa ha assenyalat que “no podem parar-nos ací i ha de culminar-se tota la tramitació iniciada, per això tenim cita al pròxim mes de setembre en Costes a Castelló i a l’octubre a Madrid per a continuar els tràmits, i continuar demanant celeritat en els tràmits de la licitació, adjudicació i construcció, perquè el nostre litoral no pot esperar més”. Pérez ha assenyalat que “fins ací hem recorregut un llarguíssim camí, molt llarg, però hem d’acabar-lo, per la qual cosa, serem des de l’Ajuntament d’Almenara, molt ferms en les nostres demandes de celeritat perquè es culmine l’obra de les esculleres, que permetrà frenar la grandíssima regressió que pateix el nostre litoral”.

PP: “La declaració d’impacte favorable “és un pas més en un camí interminable paralitzat per un càstig que el nostre poble no mereix. Cal licitar ja el projecte”

El Partit Popular d’Almenara ha celebrat la publicació avui de la Declaració d’Impacte Favorable per a la regeneració de la costa. “És una excel·lent notícia que no ha d’acabar ací. Ha de seguir, com més prompte millor, per a licitar ja la restauració del nostre litoral”.

PP Almenara con vecinosAixí ho han considerat fonts del PP d’Almenara des d’on consideren fonamental “un projecte que durant massa temps ha bloquejat el PSOE”. Després d’aquest tràmit preceptiu, “és hora d’aplicar la màxima exigència política a els qui governen Espanya per a reclamar el que per justícia mereix Almenara: regenerar la costa i estabilitzar-la”.

Des del PP d’Almenara han tornat a tendir la mà per a “treballar en equip” perquè és fonamental la unió de totes les forces polítiques per a exigir al Govern de Pedro Sánchez que cesse “aquest maltractament i comence un projecte que des de fa anys hauria d’estar executat”.

Per al Partit Popular de la localitat, “estarem al costat d’els qui desitgen treballar pel nostre municipi, garantir qualitat de vida i donar serveis de qualitat. Perquè invertir en aquesta infraestructura no és una opció, és una obligació, i com tal anem a estar recolzant qualsevol mesura que servisca per a elevar la veu dels nostres veïns”. Perquè, tal com assenyalen, “Almenara mereix ser atesa, escoltada i recolzada, rebre la inversió que durant massa temps el PSOE ha paralitzat i no patir ni un minut més un càstig innecessari que ataca letalment a un patrimoni de tots: la nostra costa”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací