Conselleria confirma l’escolarització del 75,5% de l’alumnat de tres anys en les sis escoles públiques d’Almassora

835

El col·legi Santa Quitèria és l’únic amb excedent de peticions i en termes absoluts, el col·legi més demandat és Germans Ochando

Actualitat Diària

La Conselleria d’Educació ha confirmat l’escolarització del 75,5% de l’alumnat de tres anys d’Almassora en algun dels sis col·legis públics d’Almassora. Els centres han registrat 210 matrícules per a una població en edat escolar que aconsegueix els 278 estudiants. Segons les dades facilitades, el col·legi Santa Quitèria és el que millor resultat ha obtingut durant la matriculació, amb 26 sol·licituds per a 22 places, de manera que quatre sol·licitants passaran al centre triat com a segona opció.

La xifra d’escolarització pot variar en els pròxims dies, després que el departament d’Educació redistribuïsca a l’alumnat i atenga peticions d’última hora. No obstant això, en l’actualitat encara disposen de places lliures els col·legis Ambaixador Beltrán (27), Regina Violant (24) i Cardenal Cisneros (13).

En el cas d’Ambaixador Beltrán, va oferir 50 places i va registrar 21 sol·licituds que s’han incrementat fins a les 23. Cardenal Cisneros, amb una oferta idèntica a la d’Ambaixador, ha rebut 37 sobres de matrícula i deixa 13 vacants lliures per a alumnat de nou ingrés en el primer curs d’Infantil. Per part seua, dels 40 sobres de matrícula que va rebre el Regina Violant en el període habilitat per a anteder una ofereix límit de 66 places, el centre suma ara a altres dos estudiants.

En termes absoluts, el col·legi més demandat és Germans Ochando, amb 48 sol·licituds per a 50 places, seguit de Regina Violant (40) i Errando Vilar amb 38. El centre situat al costat de la plaça Gloria Fuertes s’avança així a Errando Vilar, que va ser el més demandat el curs anterior.

La regidora d’Educació en funcions, María José Tormo, ha agraït als sis centres educatius i a les AMPA la seua implicació durant el termini habilitat per la Conselleria d’Educació per a registrar els sobres de matrícula, així com les jornades de portes obertes celebrades per a mostrar els projectes educatius de cada col·legi. El programa Edificant i la imminent construcció del Regina Violant, ha indicat Tormo, “suposaran un revulsiu per a les instal·lacions educatives d’Almassora”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací