Salvador Aguilella serà el regidor d’Hisenda i Ocupació a Onda en la legislatura 2019-2023

647

L’edil popular liderarà la creació de plans d’ocupació i d’oportunitats i gestionarà Recaptació, Contractació, Desenvolupament Industrial i l’Estratègia Edusi

Actualitat Diària

Salvador Aguilella serà el nou regidor d’Hisenda i Ocupació a Onda durant la pròxima legislatura. Aquest és el repte que li ha ofert l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, i que Aguilella assumeix amb la intenció de millorar la localitat.

Salvador Aguilella incorpora al projecte de la il·lusió per Onda la seva experiència de gestió ja que va ser el millor alcalde que ha tingut la localitat, així com la seva labor com a diputat provincial en matèria de Promoció Econòmica.

El regidor del PP gestionarà Hisenda, Recaptació, Contractació, Desenvolupament Industrial, Ocupació i l’Estratègia Edusi. Aguilella explica que “els últims quatre anys han estat anys de pèrdua de subvencions milionàries a Onda per la falta de gestió i de pols de l’Ajuntament”. A més, “s’ha dut a terme una gestió erràtica en les polítiques d’ocupació” que ha fet que Onda hagi tingut una tendència negativa en matèria d’ocupació.

Ara, des del PP, “impulsarem plans concrets d’ocupació i mesures a favor que a Onda es creuen oportunitats i llocs de treball” així com “la creació de noves empreses”.  Salvador Aguilella, a més, defensarà els interessos d’Onda des del consell d’administració de Reciplasa i del consorci d’escombraries.

Un equip per a millorar Onda

La que serà la primera alcaldessa de la història d’Onda, Carmina Ballester, ha dissenyat l’equip de govern que liderarà el canvi i que recuperarà la il·lusió per una Onda més propera, més acollidora i amb més oportunitats.

En primer lloc està Elena Albalat qui assumeix les carteres de Personal, Igualtat i Seguretat Ciutadana. Tres àrees d’important relleu i que suposen millorar la seguretat de tots els veïns d’Onda, així com oferir millors serveis a tots els veïns. Juan López Peña ostentarà les àrees de Territori i Habitatge amb l’objectiu de millorar la localitat i convertir al municipi en una referència de proximitat i de creixement responsable.

Vicent Bou serà el responsable de Joventut, Innovació i Biblioteques per a impulsar mesures que afavoreixin als joves de la ciutat. María Prada de Conflent, per part seva, serà la nova regidora de Festes i Cultura com a gran coneixedora del món de la cultura i les tradicions ondenses.

Salvador Aguilella serà el regidor d’Hisenda i Ocupació, a més d’assumir la Contractació pública. Estela Badenes s’encarregarà de desenvolupar les idees per a millorar Onda en matèria d’Educació i Formació.

Jovi Iserte, per part seva, serà l’encarregat d’Esports i Paco Pastor gestionarà Ciutat Saludable i Sostenible, perquè Onda sigui una referència en la lluita contra el canvi climàtic.

La jove María Baila s’encarregarà de la Promoció Econòmica amb Turisme, Comerç, Agricultura o Ceràmica, entre algunes de les seves àrees i Óscar Valero serà el responsable d’Atenció Social, Majors i Família.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací