Conhostur organitza les ‘Jornades de Plats de Cullera’

657

Actualitat Diària

Amb l’objectiu de ressaltar i reivindicar la tradició gastronòmica i la gran qualitat de l’oferta de restauració de la província de Castelló, la Confederació d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana (Conhostur), de la qual forma part l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de Castelló (Ashotur) amb la col·laboració de l’Agència Valenciana del Turisme han organitzat les “Jornades de Plats de Cullera” – Edició Setmana Santa.

Després de l’èxit de les anteriors edicions, de l’1 al 18 d’abril tornen les “Jornades dels Plats de Cullera” en la seva V edició, un projecte de Conhostur amb Turisme Comunitat Valenciana i l’Exquisit Mediterrani que neix amb l’objectiu de posar en valor la tradició gastronòmica i la gran qualitat de l’oferta de restauració dels municipis de la Comunitat Valenciana, promovent la gastronomia local com a senyal d’identitat i recurs turístic.

Després d’uns anys marcats per la cuina d’innovació i experimental, les aromes i sabors de les receptes “de tota la vida” i dels tradicionals plats de cullera tornen a estar de moda, si és que alguna vegada van deixar d’estar-ho: Farinetes, olla, olla de poble, ajoarriero, morteruelo, jueves, llenties… Els amants de la bona gastronomia i tots els que s’acostin fins a les nostres olles gaudiran d’aquesta volta als nostres saborosos orígens. I enguany, a més, tindran especial protagonisme els plats i dolços típics de la Setmana Santa i la Pasqua.

Durant aquestes dues setmanes i mitja, vint-i-quatre restaurants de tota la Província de Castelló han confeccionat menús especials de plats de cullera, amb receptes tradicionals típiques dels seus respectius municipis. I acompanyats, per descomptat, amb els vins de la terra. Potatge de vigília, arròs caldós de bacallà i coliflor, cuit en totes les seves formes, favades… Aquestes i moltes més receptes pròpies de la Setmana Santa estaran coronades per les postres de la Pasqua, com les llesques amb ou de coca de ‘llanda’ amb gelat de torró o amb xocolate blanc o el panquemado de Pasqua.

I si ja se t’està fent la boca aigua, prepara’t per a gaudir de tot el sabor tradicional de la Comunitat Valenciana en les V Jornades dels Plats de Cullera. I recorda: Des de Conhostur (Associació d’Hostaleria i Turisme de la Comunitat Valenciana) i Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de Castelló (Ashotur) demanem que assaborim aquestes Jornades de manera responsable i mantenint totes les mesures de seguretat.

Tota la informació en la web www.jornadasdecuchara.es

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací