Condemnen a 10 anys de presó a un home que va matar a la seua mare d’una punyalada

362

Van discutir perquè el penat havia suspés l’examen per a obtindre el permís de conduir i Haurà d’indemnitzar amb 150.000 euros al seu germà

Actualitat Diària

La Secció Primera de l’Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a deu anys de presó per un delicte d’homicidi amb l’agreujant de parentiu i l’atenuant de confessió a un home que va matar a la seua mare després d’assestar-li una punyalada amb un ganivet de cuina el 18 de desembre de 2020 a Vinaròs.

L’home haurà d’indemnitzar amb 150.000 euros al seu germà. La sentència ha sigut declarada ferma, ja que va ser dictada després que el Ministeri Fiscal i la defensa de l’acusat aconseguiren un acord, formularen un escrit conjunt de conclusions i manifestaren la seua intenció de no recórrer.

Els fets van succeir sobre les 18 hores del citat dia en la cuina del domicili familiar, quan el condemnat i la seua mare van començar una discussió provocada perquè ell no havia superat l’examen del permís de conduir.

En un moment de la discussió, l’acusat va propinar diversos colps en la cara a la víctima, va agafar un ganivet de 21 centímetres de longitud de fulla i li ho va clavar en el tòrax. La dona va morir en l’acte.

Després de l’atac, l’agressor va cridar al seu pare perquè acudira al domicili, però aquest li va dir que no podia perquè es trobava fora de Vinaròs, per la qual cosa li va demanar perdó i va penjar el telèfon.

A continuació, va eixir de la seua casa per a demanar ajuda als veïns, que van anomenar al telèfon d’emergències 112. Segons el relat de fets provats que consta en la resolució judicial, el propi homicida va confessar a les dotacions de Policia Local i Guàrdia Civil que van acudir al lloc dels fets que havia apunyalat a la seua mare. Els serveis sanitaris només van poder certificar la mort de la dona.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací