Condemnat a 11 anys de presó a un home per abusar durant anys de la seva filla menor

466

Actualitat Diària

La Secció Segona de l’Audiència Provincial de València ha condemnat a 11 anys de presó per un delicte continuat d’abús sexual amb accés carnal i amb prevalimiento a un home que va sotmetre a la seva filla a tocaments i altres pràctiques de caràcter sexual durant tres anys.

L’home no podrà acostar-se ni comunicar-se durant 14 anys amb la víctima, a la qual indemnitzarà amb 50.000 euros pels danys morals que va sofrir a conseqüència dels fets. A més, la sentència li inhabilita per a l’exercici de la pàtria potestat de la menor i per a qualsevol professió i ofici, retribuït o no, que comporti contacte amb menors.

Els abusos van començar en 2016 quan la nena tenia 11 anys i la família vivia en una localitat de Tarragona. Segons el relat de fets provats que fa la sentència, l’home aprofitava que la mare de la nena sortia a treballar per a portar-la a una habitació i sotmetre-la, pràcticament diàriament, a diferents pràctiques sexuals, al mateix temps que li demanava que no comptés res a la seva progenitora.

Quan la família es va traslladar a València, el penat va continuar abusant de la menor en els diferents domicilis en els quals van residir. Davant les sospites, la mare va col·locar una càmera d’enregistrament en l’habitatge que va registrar escenes de tocaments de caràcter sexual entre condemnat i víctima, per la qual cosa la dona va denunciar els fets en una comissaria el 12 de maig de 2019. La menor sofreix un trastorn d’estrès posttraumàtic i ha experimentat una greu interferència en el seu desenvolupament a causa dels abusos soferts.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací