La guia Assaboreix Vinaròs es renova per a promoure la gastronomia local

491

Actualitat Diària

La guia turística Assaboreix Vinaròs ha estat renovada per a centrar la promoció gastronòmica de la capital del Baix Maestrat en aquest fullet.

En els últims anys s’ha detectat un augment de l’interès de la demanda turística en el producte gastronòmic, sobretot en fires i esdeveniment als quals Vinaròs ha assistit per a promocionar els seus productes.

Arran d’aquesta necessitat de disposar d’un fullet exclusivament gastronòmic, es va editar una extensa guia anomenada Assaboreix Vinaròs en format bilingüe castellà/anglès i valencià/francès.

Una guia que s’ha actualitzat i està basada en el concepte d’experiències, es mostren productes gastronòmics locals que es trobar en el rebost vinarocnese, així com també productes de l’entorn, costums com fer el vermut i es promocionen les rutes experiencials gastronòmiques anomenades Rutes Assaboreix Vinaròs.

Entre les diferents propostes destaca De la Mar a la Mesa, que permet als visitants convertir-se en pescadors per un dia i degustar les captures o Assaboreix Mil·lenaris, una ruta al voltant de les oliveres mil·lenàries que inclou un tast d’olis.

Així mateix, la guia també inclou un calendari gastronòmic amb totes les jornades culinàries que es fan en la localitat al llarg de l’any.
La guia Assaboreix Vinaròs ha estat subvencionada en part pel Patronat Provincial de Turisme de Castelló. Una guia que està disponible en la Tourist Info i en línia en el web www.turisme.vinaros.es en l’apartat descàrregues.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turística, Marc Albella, ha destacat que “la necessitat d’una millora continuada en la promoció dels productes turístics de la destinació és necessària per a qualsevol destinació turística, però en el context actual, vinculat a la pandèmia ocasionada pel Covid-19, aquesta necessitat és més remarcada”.

En aquest sentit, Albella afegia que “cal adaptar l’oferta a les necessitats del turista actual, que busca en la destinació un producte turístic segur, responsable, sostenible i experiencial”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací