Cinc concerts nadalencs de les agrupacions musicals borrianenques amenitzaran les festes

710

Actualitat Diària

Amb l’arribada de Nadal les agrupacions musicals borrianenques realitzen els seus tradicionals concerts dins la programació cultural de l’any a Borriana. Concretament, la Filharmònica de Borriana, el Cor Carnevale i Cor Sant Joan Bosco i la Coral Borrianenca tenen previst els seus recitals els pròxims dies 21, 22, 26 i 29 de desembre.

El concert de Nadal de l’Orquestra jove i de l’Orquestra Simfònica de la Filharmònica de Borriana, obrirà el cicle i tindrà lloc aquest dissabte dia 21 a les 19h al teatre Payà. Pedro Gilabert dirigirà la primera part, on s’interpretaran peces de Mendelssohn, Gounod, Puccini i Newle. La segona part estarà dirigida pel professor Víctor Yusá amb un programa variat, des del tango a les nadales tradicionals.

Per al matí del diumenge, a les 13h, el Cor Carnevale de Borriana dirigit per José Ramón Calpe, juntament amb el Cor Sant Joan Bosco de València dirigit per Cristian Cavero, oferiran un concert en la Parròquia Maria Auxiliadora, on també les nadales seran les protagonistes.

Ja a la vesprada, el mateix diumenge 22, a les 19h al teatre Payà, Norma Comes dirigirà ‘Un concert de cinema’ per la Filharmònica de Borriana, amb música de Starwars, James Bond, Harry Potter, Indiana Jones, La la land, El senyor dels anells, i moltes més peces de coneguts èxits cinematogràfics.

A més, la programació de concerts nadalencs té com a cita obligada el concert del segon dia de Nadal de la Coral Borrianenca, que enguany arriba a la seua trenta-sisena edició.

El dimarts 26 de desembre a les 19h, el Centre Municipal de Cultura la Mercè acollirà el concert de les tradicionals nadales populars, que enguany té el títol de ‘Torna a casa per Nadal’, i en què es presentarà també l’obra guanyadora del V Concurs d’Harmonització de Nadales Populars Valencianes que enguany ha sigut ‘A Betlem me’n vull anar’, de Sergi Bosch.

Ja per a finalitzar, el diumenge dia 29, a les 19h al teatre Payà, la Banda Jove de la Filharmònica de Borriana, sota la batuta de Norma Comes, amenitzarà la vetlada amb un repertori de populars peces de la música clàssica i tradicional

El regidor de Cultura, Vicent Granel, ha animat a tots els borrianencs i totes les borrianenques a gaudir dels concerts especials, que s’han convertit en “cita obligada en el calendari musical de la ciutat. Una cita que comptarà amb entrada gratuïta fins a completar l’aforament i que permet gaudir del moment entranyable i màgic del Nadal”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací