Les pernoctacions hoteleres en la Comunitat Valenciana s’incrementen un 1,5% fins a novembre

661

Actualitat Diària

Els hotels de la Comunitat Valenciana van aconseguir 28.415.252 pernoctacions entre gener i novembre, la qual cosa suposa un 1,5% més respecte al mateix període de l’any anterior, segons les dades difoses hui per l’Institut Nacional d’Estadística (INE).

Destaca el bon comportament de la demanda nacional, que s’incrementa un 4,9% respecte al mateix període de 2018, aconseguint un total de 15.394.689 pernoctacions, que compensen el descens de la demanda estrangera, xifrada en un -2,1%.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que “malgrat que els resultats són positius, no hem de relaxar-nos ni conformar-nos perquè les demandes són cada vegada més exigents, per això hem de continuar treballant a intensificar les nostres polítiques de diversificació i desestacionalització de l’oferta turística, incrementant la rendibilitat de l’activitat turística”.

L’Enquesta d’Ocupació Hotelera de l’INE mostra que el nombre de persones viatgeres als hotels de la Comunitat Valenciana es va incrementar en el període gener-novembre un 4,3%, amb un total de 8.807.936 persones registrades.

L’enquesta mostra increments respecte al nombre de viatgers i viatgeres tant residents a Espanya com a l’estranger. Destaca el notable increment de la demanda nacional, xifrat en un 5,5% i la demanda estrangera en un 2,6%.

Dades del mes de novembre

Pel que respecta a les dades del passat mes de novembre, l’enquesta mostra que es va incrementar el nombre de persones viatgeres allotjades en hotels de la Comunitat Valenciana en un 6,9% i les pernoctacions en un 1,8%.

Les dades mostren increments en les pernoctacions durant el mes de novembre passat de la demanda nacional (+4,8%), que compensa el descens de la demanda estrangera (-1%). A més, al novembre el nombre de persones espanyoles es va incrementar un 9,4% interanual i el nombre d’estrangers va créixer un 3,6% respecte a novembre de 2018.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací