Christofer del Moral, regidor de Se Puede Burriana, dimiteix del seu càrrec per trobar-se “buit de forces per a continuar”

El grup municipal i Podem, nucli de la candidatura, hauran d’avaluar la reestructuració i les seues funcions dins de l’Acord Per Borriana

3639

ActualitatDiària

El portaveu del grup municipal Se Puede Borriana, Cristopher Del Moral, ha registrat este matí la seua dimissió com a regidor de l’Ajuntament de Borriana per motius personals per trobar-se “buit de forces per continuar amb les seues delegacions. Li hem d’agrair el seu treball com a regidor durant estos dos anys i mig i, abans, el seu treball per dinamitzar Podem a Borriana com a Secretari General”, considera César Jiménez, portaveu del Consell Ciutadà Valencià de Podem.

Amb aquesta dimissió, tant el grup municipal de Se Puede Burriana com Podem com a nucli d’eixa candidatura hauran d’avaluar la reestructuració del grup municipal i les seues funcions dins de l’Acord Per Borriana, compartit amb PSPV i Compromís.

“Des de Podem anem a assessorar a les nostres companyes de Borriana sobre com reajustar el grup municipal, però la decisió final correspondrà a la seua assemblea, en tant que candidatura municipalista autònoma. El compromís amb l’Acord per Borriana crec que serà ferm; seguim apostant pel municipalisme de canvi com a fulla de ruta estratègica i per anar demostrant que tenim un projecte de futur des de les institucions on ja estem presents”, considera Jiménez.

1 Comentari

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací