Alcalà celebrarà Sant Antoni el 20 de gener i Alcossebre els dies 26 i 27 de gener

1023

Als dos nuclis tindran lloc la missa i la tradicional processó amb els animals

Actualitat Diària

Alcalà de Xivert celebrarà la festivitat de Sant Antoni amb diversos actes, en els dos nuclis urbans. En Alcalà, el diumenge 20 de gener tindran lloc els actes organitzats per les majoralesses, que enguany ocupen les integrants del ‘Cor Capella dels Desemparats’: a les 11.30h, tindrà lloc la missa celebrada en honor al sant i, en acabar, tindrà lloc la processó pels diferents carrers del centre històric, en la qual no faltaran els animals i els tradicionals carros amb animals dedicats tradicionalment a les tasques al camp. En acabar, es repartiran les primetes i el moscatell.

SANT ANTONI ALCOSSEBRE 2En Alcossebre, les celebracions començaran el dissabte 26, amb sopar de pa i porta i actuació de duo musical al carrer Rench, davant del centre mèdic. Diumenge 27 tindrà lloc la missa, la processó amb els participants i les seves mascotes i el repartiment de primetes i moscatell.

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre col•labora en l’organització, per tal de mantenir viva la tradició de celebrar aquesta festivitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací